snart börjar det

Skolan! Ja, det känns faktiskt lite skrämmande nu när man har gått i fyra år på kunskap med egna studier och egna vägar, arbeta i sin egna takt  till hur man måste passa tider till lektioner,  få håltimmar och faktiskt skärpa sig i skolan på riktigt... Åhh jag vill inte. Men ändå känns det lite spännande på samma gång. Men det är dags att gå upp tidigt !

Vilken jag redan har gjort hela lovet. För jag har precis jobbat min sista dag igår och nu ska bara alla mina pengar rulla in. Åh dessutom skulle jag ha gått på stan och shoppat lite idag men imorse så ville jah inte det för att det blåste och va kallt. Men senare på dagen så vart det kanonväder, hur kunde jag säga att "vi tare imorn istället va?" Åhh, det kommer säkert regna imorgon bara för det.
Men jag får hoppas på det bästa, har som sagt två måste köpen på gina tricot sen ett par söta sockor från indiska.

Vrena sweet home!

Som sagt, idag bärdes det av till gnesta och träffade pappas kusin. Det vart bara så för syssling träffa man aldrig. Kanske bara vart där en liten stund för vi skulle hem också. Fast vi stannade flera gången på vägen hem. Nämligen på lager157. Ojojoj vad det vart shoppa, köpte kläder för över tusen spänn!!! Men det var det nog värt. Köpte 2 jeans, 1 mjukisbralla, 2 tröjer så jo jag är nöjd. Lite mer kläder till skolstart iallafall, så nu ska jag bara till stadium och köpa min älskade gula adidaströja om den finns kvar? Jag vart verkligen käääär i den åhhh ,
- I LOVE IT!!!!!!!
Men nu ska jag vidare hem till stan, kanske bloggar lite för mig själv då.
Eller nej det blir en ny header. Jag hoppas på att den kommer bli snyggare!


Hej Berta !

Igår skulle man till Vrena igen, vart ganska länge. Hela dagen faktiskt !
Men det roliga är nog när pappa kommer dit då mamma ska åka hem med moppen, efter en stund så ringer hon mig. Då tänker man "oj är hon redan hemma" men då fick man svaret nej. Hon hade fått soppatorsk, HAHAHAHHA!
Kan man verkligen sluta skratta? Jag tror inte det ... För det är just detta jag skratta åt. När pappa dessutom tog fel tratt till dunken, hahah. Nej slutskrattat!
Pappa och jag åkte vidare till hans nyblivande "chef". Men eftersom att han fortfarande var på möte så åkte vi runt och pratade om vårat såklallade förredetta efternamn som egetnligen skulle ha varit johansson?? Svårt att tro, Linda Johansson. Nej nu skämtar jag bara, jag skulle ha hetat Grip. Prata även om varför jag fick namnen Linda...
 men som dessutom var lite ironiskt måste jag påpeka! Men det roliga i det hela var att pappa hade vevat ner rutan och skriker tjena till fåren i hagen som betar, som kollar upp och säger bäee (som dryga fjortisar?) som att dom inte brydde sig och bara "öhh?" det lät precis som att fåret va fjorits!! jag skulle kunna dööö av skratt !
Vi åkte iallafall till Petri och han hade inte kommit hem så vi satt och fikade sålänge. Men när han kom så berätta han om det dom skulle påbörja, en hemsida för alla dom som bor i området. Det ska bli fjärilsafari. Vad fan är det?!
"åh där är en (pekar), pooff.. TRäffa du??? Näe ja ser inte vart den tog vägen, flyger den eller?". Förlåt men dom skämta mycket. Det måste jag erkänna.. Men sen åkte vi iallafall hem så jag la mig direkt och somnade.

Idag ska jag dessutom åka till Gnesta, kanske blir en runda till Södertälje och shoppa lite? Vi får se jag hoppas på Södertälje annars kan man alltid kolla i affärerna i Gnesta, om det ens finns några??
ps. jag har uppdaterat pga. strömavbrott precis när jag vart klar med inlägget !

ojdå !

Härligt med jobb, jo tack jag vet. Man får pengar, det gillar jag!
Min bror var då inte och jobbade idag nej, för när jag kom hem så satt han i sängen och hoppade runt på kryckor sen. Mamma skjutsade ner honom till vårdcentralen och kom hem efter ett tag. Han hade bara stukat foten sen fotbollen igår, hahahah! Klantig man kan bli alltså.
Juste det blir ingen Sthlm nu i helgen för mig, mamma har ställt in det för att pappa är och bowlar med laget. Fast det kanske blir ändå om vi sover hos mammas kusin då. Vi får se helt enkelt. Jag som hande tänkt att shoppa lite inför skolstarten men det kanske jag för göra här hemma i Nyköpings "city". Nystart om en vecka liksom, jag kan inte vänta. Jag vill börja nuuuu!!
Jag har dessutom fått massa nya låtar, dom senaste låtarna. Min mobil är överfull, men jag gillar't  -  i love music !
Men jag ska ta och städa mitt rum också, pusshej!


han får men inte jag?


Snuten i Hollywood 3, ja det är den filmen jag precis har suttit och kollat på.

Medans min bror är på the voice som precis har slutat. Jag är avis, hallå?! När han sa det så ville jag med men mamma sa nej, vadå han får men inte jag? Ibland kan man bli lite deppig. Men jag förstår han vill inte att jag ska svansa efter när det dessutom inte går någon buss hem. Eftersom att dom ska in på krogen direkt efter och sen ta flygbussen hem 4 på morgonen. Så jaja, whatever i don't care?!
Har suttit i sängen och myst till filmen snuten i hollywood och mys-smsat med folk. Men nu ska jag allt ta och sova så jag hinner upp imorgon. Godnatt !


9 dagar kvar ..

Och då börjar skolan. Dessutom har min kära bror berättat att om man ska plugga upp ämnena man fått underkänt i, så kostar det 300 spänn för varje ämne om man ska plugga upp sen. Vill man verkligen få underkänt i många ämnen då? nej tack, jag måste klara gymnasiet känner jag. Känns lite läskigt att slänga ut 2000 eller någe ifall man får dåliga betyg liksom? Näee..
Imorgon ska jag till Vrena också, yahoo! Neej, jag kommer inte ha någe att göra där? Seriöst. Jag får ta och sätta mig i solstolen om det kommer någe sol helt enkelt, annars så kommer jag finnas på msn hela dagen.


nya skor, men vilken ?


Nu är det bara en dag kvar tills jag får min lön, jag är spänd!
Men jag vet att jag kommer slösa bort det mesta när jag är i Sthlm och shoppar. Dessutom när jag ska till grönan med lina, wicky & malin. Så jag får se hur det slutar?
Jag ska beställa nya skor dessutom, men jag vet inte vilka jag vill ha? Beslutångest, ja. Hjääälp !
Lacoste eller Fred Perry, eller helt enkelt bara båda?



inget lov !

Shakira - She wolf   ,   min nya drog srly!
Min chef ringde mig idag, jag kommer inte få ha någe lov nästa vecka!!! Jag ska jobba på samma ställe en vecka till för den som skulle komma tillbaka blev sjuk, VADÅ SJUK??? jag har jobbat där i 4 veckor... 1 vecka till. Men skitsamma, jag får mer pengar. och det blir sthlm nästa helg,, och jag tjatar jag vet. Men jag längtar! En annan sak som är bestämt också, det blir grönan den 29 med lina, wicky & malin. Roligt? ja förf*n!!!
Jag är i Vrena klockan är typ snart 11 och jag ska jobba imorgon, jag får damp på pappa snart som aldrig gör saker i tid. Inte mitt fel om jag inte orkar gå till jobbet imorn. Men nu ska jag hem åh krama nallen. godnatt på er ;*


Bara B:n av Bengt Bronte Bondeblad !

Bakom brödbutiken bodde baskerbosses båda bröder bröderna basker. Brödernas båda brädade beundrarinnor brukade besvikigt bagagna brödbutikens bullar. Bullarna bakade baskerbosses bas bagarbasse. Baskerbosse bodde bredvid brödbutikens blå byggnad. Baskerbosses bröder bredade beundrarinnor bodde båda bortom bergen
besynnerligen billigt bredvid biffbertil bastanta beconbo. Byxbeklädd blått baktill .. beslös baskerbosse basöka biffbertil beconbo. Bilen brummade bort bredvid belgiska bananbolagets blå byggnad bort bortom b-lagets bisarra basarer
bortom brottarnas bökiga bryggor, betongen brusade bredvid bilen.
Behärskade bromasde baskerbosse bakom bankbudeds bärsa buss, bankbudet betraktade baskerbosse blygt,
baskerbosse besvarade baknbudets blick. Bakom balkongbrokaden beskådade båda beundrarinnorna besöket. baskerbossa bar buttert bort bilen bakom biffbertils beconbo, bland bilvraken bakom beconboden brukade biffbertil bygga billiga birdéer. BRAKET BLEV BEDUVANDE, BEND BORT BENTLYN, BEND BORT BENTLYN, brölade baskerbossa besatt. Bankbudet bajsade baken brun, båda beundrarinnorna bantade bort brösten, bagarbasse bakar bredade bullar, baskerbosse brottade bort bilvraken, böjde bak bidéerna, bankade biffbertils brevlåda bucklig bromsade bestört! Beskedet blåttades bakom brevlådan, biffbertil bortrest? bankbudet blev budist.
Båda beundrarinnorna bröde betalade bersynnerigen bankgiroblanketten beträffande betalstvs bredare basutbud. basker bosses beklagliga belägenhet bekymmrade blått bredbid bonde bex bortskämda bleka boxer..

Jag kan som sagt aldrig sluta skratta när jag hör detta! Ni måste ta en titt på:
http://www.youtube.com/watch?v=WuJjYiJ13Oc&feature=related
det är ett måste om ni är inne på min blogg!


dystert vah

Sean Kingstone - Fire Burning   ,  helt klart bäst !
Men inte så kul att det regnar när man ska iväg till jobbet på morgonen, när det har vart stekhett hela helgen?
men har jobbat ändå, tog cykeln även om jag fick en lust att skita i jobbet.
Idag händer som sagt ingenting. För ingen är hemma, och alla bor ju som sagt ute på landet och så..
Men nästa helg blir det sthlm, tumme upp på det, inför skolstarten iallafall (:
ska äta lite nu, så jag får någe i magen  ;*


karnevaaaal !

typ karneval fredag till söndag för mig. det vart en tur med päronmalin med jesper och petra också. åkte två karuseller sen vallarna och typ hem'? kollade såklart på anna book också, med sitt hångel på scen, det vart tummen upp !
igår blev det karneval igen med malin, fredrik. senare så vart de me wicky med sandra och deras gäng. Skriver inte så mycket om det för det är nog lite väl mycket att srkiva om, gömma oss för "farbror haffe" och "faster aina" haha !
Men vid runt halv 1 så gick jag till min bror, kusin, emil, johan, robert.. åhh ja gänget. Behöver jag skriva fler namn? Nej jag tycker inte det. Massa tjejer som va med som jag inte vet vilka de va. Men deras kompis ?marcus? bjöd på den mest läskigaste (trodde jag iallafall) "karusell". Typ en båt som åker runt och stannar längst upp så man sitter upp och ner. Dessutom fanns det inget galler bakom så det första man skriker är "jag kommer ju fan ramla ur bakåt" medans alla garvar åt mig. Men jo det var superhäftigt att jag verkligen vågade. Men den ska bli åka nästa år om den kommer tillbaka, helt klart!
Sen efter den andra karusellen så började jag må illa, det vart även slagsmål precis brevid mig, skrämd vart man ja. Så det vart att gå hem, men Tim var hungrig så stannade vid nån liten humburgare kiosk. Hem direkt, såg beethoven som var kåt, det var tjorvens båtsman som killen hade kidnappat, HAHAHA!! Nej skämt och sido. Omar sparkade en kork på mina fötter flera gången. Till slut fick jag nog och vände mig om och fick "Oops!" till svar och en fjortispose med handen på munnen och typ benen i kors (men han var söt) haha !
Man kan ju aldrig få nog av skratt med det gänget. Men dom säger att jag är efterbliven för att jag märker allt så sent och börjar garva efter att alla andra redan slutat skrattat. Men jo det kan man väl hålla med om, haha !
Så ingen drickande som tur va. Två cigg och bara lite dricka, smaka av Wicky och dom bara. Man vill ju inte komma hem full direkt? Men ändå kom hem vid halv 4 på morgonen idag, det vart sova direkt.
Det vart ett långt inlägg idag men det blir så när jag har mycket att dela med mig av  ;*
åhh.. förlåt för att jag inte kunde skriva rent på mobilen förut,
jag kan som sagt inte mobilen än!


Godnatt ! ;*

Idag har man jobbat och väntat, på att åka ut till Vrena med mammsen.
Vart ganska lång dag där ute men ändå kort, för jag somnade på soffan direkt när vi kom dit.
Efter en stund skulle mamma ringa och kolla om pappa hade åkt än från jobbet,
det första man ser ..eller hör då.. är att pappa åker in på gårn. Mitt i prick, ja hur skulle hon veta ?
(Jag är trött och flumrar, jag måste sova snart.)
Har suttit och plockat svartavinbär på landet, vääldigt jobbigt - ja !
Men det vart hemåt sen och imorgon blir det ut till Tejby. Ska bli roligt att få komma dit igen, seriöst.
Så otroligt skön människa, humor + allvar. Det kan inte bli roligare.
Efter blir det in till karnevalen , hej jävlar vad det ska åkas. Nu fan ska jag sova så tiden går fortare,
godnatt på er älskade people ;*


I'm back !


Tillbaka då, min data är fixad inga fel alls och funkar prima.
+ Ny mobil på köpet, bättre kan det inte bli! Mamma vart trött på sin nyinköpta mobil så jag fick "låna" den mobilen. Så hon vill ha tillbaka den när hon vill. Men vilket hon aldrig kommer att få, smile!
Veckan hittills har varit si sådär, har kvar mitt blåmärke som jag fick för nån månad sen dock. Den verkar aldrig vilja gå bort, och folk som har avslutat vänskapen med mig. Men whatevaah i don't care! Inte jag som förlorar på't!
Har även jobbat hårt den här veckan också. Fick ett till jobb på sidan av, mer pengar!! Men tyvärr så är de bara en vecka till sen får jag 1 vecka somarlov på hela mitt lov, men det blir toppen. Då blir det upp till Stockholm och bränna upp min lön då! Kanske drar till östermalm och kollar runt lite medans mamma går och fixar sitt pass. om inte så blire kanske till värmdö istället. Så hell yeah!
På fredag blire suup med ponta, emil, bebbi & lite fler folk kanske? Kul ska vi ha, så bli inte avis för att inte ni får va med. Så är bara reglerna.
supa svälj, trevlig helg! <3


RSS 2.0