ska vi ta en fika på stan?

Nu passar jag på att skriva lite istället. Jag hade en otroligt härlig dag idag, hade engelska tränings prov och matte, senare vart det formgivning och fick sluta lite extra tidigt än vad vi brukade. Tog sen en promenad till stan för att träffa Anna, träffade även min kusin som bjöd oss på fika. Ibland bara älskar man allt härligt folk som är så goá och glaá. Vi följde med Anna till bussterminalen. Efter det fick man skjuts hem av Kusinen, hon skulle ändå till sin syster (min andra kusinvitamin) som bor på samma väg, porten bredvid. Så vi pratade lite om allt möjligt på vägen dit så att säga :)
Ska förhoppningsvis övningsköra med henne i sommar om hon blir friskare, verkligen hoppas för jag vill inte övningsköra med en stor bil som pappa har. Hellre en liten som är mindre risk att jag kör sönder, hahahah !
Och i sommar så ska jag spara alla mina pengar som jag får från min lön, så jag kan spara pengar till en egen Thailands resa. Gäller ju bara att fixa ett jobb med mycket tid att arbeta för... Måste fråga mamma så hon kan prata med den "allsmäktige" om jag får ett jobb med mycket pengar för bara :)


Nu är jag tillbaka !





RSS 2.0