fredagen 13, otursdag - måste skärpa mig!

Jag har tappat lusten att blogga, men ibland vill jag verkligen det.
Idioten som skickade det anonyma mailet på FB har fortfarande inte svarat och kommer nog inte göra det på ett bra tag heller. Vilket gör att jag faktsitk kan anmäla det när jag känner för det, sen bryr jag mig faktiskt inte om jag har känt den personen länge, jag blir bara fuck off på hur den beter sig !
Det är ju faktiskt som sagt fredagen den 13, vilket är ett otursnummer för dom flesta. Det vill säga för mig med. Vi hade matteprov idag, gick jävligt dåligt om jag vill utala mig. Efter var det mentorsträff, då fick man reda på att mitt studiebidrag blev indraget - jippie !
Då fick man gå hem med ett leende på läpparna och försöka dölja allting, min mamma kommer bli rasande. Alla mina pengar är borta men det får bli en läxa till mig själv. Jag som hade tänkt köpa massa kläder och skor och väskor som jag hade sätt på stan , ajajaj. Nu blir det jobba för pengarna. Även om jag ligger efter, jag måste verkligen ta tag i detta nu. Så jag kommer inte hinna vara med någon i helgen har läxa tills på måndag - läsa en bok och skriva ner 3 citat som känns viktiga i handlingen. För börja göra det helt enkelt. Får läsa den tills jag ska ner till stan vid 6. Jag har 2 timmar på mig, har gott om tid och framför allt måste jag börja i tid!!!
Önska mig good luck ..


dessa skoldagar ...

..Onödiga skoldagar!
Har varit borta hela förra veckan från skolan, för jag orkade inte med det. Sen i torsdags hängde man med mamma och pappa ner till Norrköping. Bror hängde ju med också så han var ju tvungen att hälsa på sin barndomsvän. Det var kul faktiskt, gick lite på stan och sådär..
Efter en stund så åkte vi hem och det spöregnade hela tiden, hängde med pappsi ner till bowlinghallen för att träffa älsklingen. Hängde med honom hem sen tog man bussen till skolan dan efter för inte försova mig. Då vart det matte direkt på morgonen sen 4 timmars hål sen engelska som man inte gjorde ett skit på .. mmmh så kul!!
älskling hela helgen också, det var myys Y
Skola idag också, hade sovmorgon till halv 11 för då hade vi matte. Satt och gjorde några tal.. som vanligt ska turken (matte läraren) komma fram och förklara hur man räknar hela tiden när han redan har gått igenom innan.. och kommer alltid fram till samma svar som jag redan skrivit. JAAAG BÖRJAR BLI IRRITERAD!!!!!
Sen hade man svenska sen skulle vi på bio, jaa skitkul verkligen.. Lite sjuk film tycker jag faktiskt, men den va rolig ibland. Sen fick jag ändå träffa älskling på kvällen :) puss på honom! Y


nöjd med svaret kanske ?

Jag har fan inte haft någon ork med att blogga längre, haft så jävla dåliga veckor så det inte är sant.
För det första så har min kusin fått fel i ryggen igen och ligger hemma hela dagarna och den andra
har opererat sig, men är på benen igen. Sen när faster väl kom hit för att fira pappa så är det så
självklart att farbror ringer och berättar att han har fått cancer, precis de som farfar hade. Ska hela
jävla släkten va dåliga? Åhhh jag blir så arg för detta, ingenting är fan perfekt. Men om allt ska va
perfekt så blir det bara tråkigt i längden till slut. Det enda man får hoppas på att att farbror väljer
rätt beslut, eftersom att dom hittade den tidigt.

Lovet är också slut, men jag var med min älskade Andreas hela lovet och med hans kompisar. Vi gick på gt med Lina sen hans kompisar Max, Marcus och sen deras kompis "limpan". Sen kom även Johan oh efter en stund kom det fler, träffade även fler på GT som Lithea, Filippa, Lollo, Ida, Emma .. Ja massor . . Fick även en stöt av min "ex" bästis, hahah. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte hur allting startade och dessutom så hade vi druckit precis som alla andra. Men man fick "varför snackar du skit? varför sprider du ryckten? varför snackar du skit?" och sen bitchlap av henne ... Hahahahah och igår fick man ett hemligt brev på facebook,  jaa vad ska man säga efter de som har hänt också? 
låt mig få skratta lite ( hahahha ) ..


kom fram din fega jävel va??
- om du vet vart jag bor, varför tar vi det inte face to face istället för facebook?!!?
- jag ska tydligen inte lita på folk... Nej det är ju ett bevis när någon skriver anonymt oxå? ..
- hela nyköping kommer tydligen hata mig för att du kan mitt person nummer? hur tänkte du där.. men visst det är fint att du bryr dig "gör inget du ångrar"... Pratar du för dig själv då, 2 dar efter ett bråk? tror inte man vet vem det är då? ..tänkt först, skriv sen! ;)
- och att spela kille för att få vara stor och tro att man ska bli rädd. Lägg ner tjejen, jag är Inte rädd för dig!
- Dessutom, jag är tydligen falsk enligt dig, du som inte ens vågar visa dig och skriver anonymt?!?!
Alltså det är ju patetiskt ....


RSS 2.0