mamma gör mig avis

Satt och kollade på några väskor igår, som jag kanske tänkte ha i sommar på  www.aldora.se
Hitttade en väska i mammas smak men hon tyckte den var för liten och köpte istället den på bilden...
Vilket jag verkligeeen inte kommer att lååååna av henne. Den är sååå i min smak , I LOVE IT Y





Klänningen är beställd

Härligt med sommarlov snart, man verkligen känner hur värmen bräns på kroppen. Fyyy vad jag längtar tills första doppet !
Mamma beställde klänningen till mig, den blev helt andra kläder än vad jag tänkte mig från början. Så nu är det bara för mig att skaffa resten så jag ser riktigt 'top notch' ut till avslutningen     ( :



Klänning:  ellos
Leggins:  lindex
Skor: H&M
Smycken: H&M



minishopping & UVS



En Nationella Prov dag i både engelska & matte. Men matten gick pisss, fyfan jag vill bara döda mig själv över hur jävla dåligt det gick... Efter skolan så kom Wicky förbi & vi stack till stan oh kollade på kläder till skolavslutningen men nej det fanns ju ingenting i stan, fyfan va dåligt säger jag bara. Men mamma lovade att vi skulle beställa det via nätet istället så jag är nöjd ändå för då får jag det jag VILL ha. Happy!
Shoppade lite nya underpants.. Bh & troser, sen även 2 nagellack. Ett vitt & en rosa. Jag börjar bli beroende av rosa negellack, jag är knäpp! Men sen så blev det lite utvecklingsamtal. Det gick superbra, har jättelite att göra i skolan nu så jag ska göra klart allt oh hoppas lite på att man kanske får lite sommarlov före dom andra?
Mamma & jag åkte även oh handlade lite, köpte tacos tills fredaggmys. Så nu har man otroligt ont i mina ben, det bara väääärkkeeer!!!
Men helt klart en bra dag!


spöregn

Ja det har spöregnat hela morronen idag, ska även åka till Andreas snart. Vi ska kolla på film under dan & bara ha det allmänt mysigt nu när det regnar & man kan vara inne & göra absolut ingenting. Ikväll ska vi också göra tacos till hela hans familj, det kommer att bli superbra.
Sitter & väntar på att hans mammma ska komma & hämta mig snart bara, men ska packa ner lite saker i väskan & ta med mig också, så hon inte får sitta oh vänta länge i bilen.
Imorgon blire till Carro & ha en liten mysig kväll nu när hon fyller 17 bast, bara ett år kvar sen jävlar blire andra bullar för henne, haha.
Nej men det kommer säkert att bli superbra hela den här helgen. Får bara hoppas på att det inte regnar hela helgen så man blir instägnd alldeles för länge!


underbar dag!

Hade engelska NP imorse, jag är själv som har det så jag tog hem ett papper som jag ska fylla i & sen läma in... hah jag fuskar. Men det vet ju inte min lärare, för hon är aldrig med när jag skriver dom, HAHAHAHAHA
Fick göra matte prov, fick full pott på det. Så jag blev riktigt jävla nöjd faktiskt men jag får välja om jag ska göra NP i det, eller inte. Om jag inte göra det så måste jag gå i stöd för G grupp. Men jag tror det är bäst att satsa på VG ändå & gå i vanlig grupp efter sommarn (:
Skulle ha bild red. också men det blev ingenting av för ingen, absolut INGEN hade gjort klart sin serie, haha ja då är man ju bra! Fick ta hem någe tunn tunn penna som man skriver med bläck med & en bläckburk. Ska göra klart min serie i helgen, det är ett måste i alla fall. Sen har jag en datakunskapsuppgift som måste in & mejla in min analys i svenskan. Måste rita ett självporträtt också, så jag får godkänt innan sommarlovet & helst innan månsdag, för då har man utvecklings samtal, USCH!
Malin kom till mig efter skolan, vi gick till stan & kollade lite i affärer. Sen vart det väl mest att sitta oh prata om massa saker. Träffade andreas också, min underbara älskling.! Vi gick till donken, träffade dom andra coolingarna  ...  yeaah!  Dvs. Anton, HAAH... ah sen Kevin, nån Alex & någon till. Fick träffa Emil också även fast jag ser han i skolan varje dag men har nog inte pratat minnen så mycket? eller jo, för det va inte ensa mycket, hah. Men en sak är sant, jag har slutat med mina cigg nu för gott! Dom sista gav jag till Emil faktiskt.
Malin & jag gick till Åhléns oh jag hittade en massa armband som jag ville ha, jag bara måste köpa när jag får pengar av mammsi. Stack till H&M sen, hittade en massa där också. Har bestäma att lägga ut ALLA mina pengar på smycken en månad. För jag tappar fan bara bort mina hela tiden ...
Men alla gick hemmåt så det var bara Kevin, jag & den andra snubben kvar. Så självklart så skjutsar Kevin mig på min cykeln till BT & åker över alla, då menar jag ALLA trottoarkanter som finns, även fast det fanns med inga gupp. Sen säga att jag ska va glad för gratis skjuts, njaaa det var väl snarare mördbultning skulle jag kalla det. Jag lovar att den snubben ska få igen, ja det ska han! Ska bara fundera ut någe att ge igen med... hhaha
Köpte även present till Carro eller ja Älsk gjorde ju det men det var ju jag som valde SÅ den kommer va det snyggaste hon någonsin har fått!! Det har jag bestämt i alla fall.
Ska ju vara med henne nästa vecka på torsdag när man ska till Norrköping med klassen, ska kolla på stan om jag hittar någe snyggt till skolavslutningen (;
Men jag hade huvudvärk när jag kom hem, tog en alvedon & vilade. Så nu är jag uppe igen och springer. Men ska nog sova nu så jag kommer in i dygnsryttmen igen tills skolan börjar igen. Sen till jobbeti sommar också. Det kommer att bli super alltihop !


Tröttsam dag

Jag har känt mig trött hela dagen idag. Tror det är för vädrets skull, eller så har jag bara sovit för lite.
Igår kände jag mig i alla fall glad. Fast jag hade mjukisbraller på mig, vilket betyder att jag hade en dålig morron. Vart ändå gladare sen efter att jag hade kommit hem. För älsklingen kom ju till mig, han hade köpt glass för att trösta mig om det som hade hänt under dagen. Woho, inte så konstigt varför jag älskar honom så mycket som jag gör  (:
Men nu är det bara 1 dag kvar sen blir det 4 dagars helg. Det blir ju super, äntligen lite lång helg som man kan få sova ut på. Ska inte göra så mycker i helgen heller, ska bara vara hemma. Ska nog städa rummet & kasta ut mitt skrivbord, DET KOMMER ATT BLI TOPPEN! Äntligen kommer det är bli annorlunda. Personer som är borta ifrån mig & ändra på allt utseende i kropp & rum. Nu börjar jag om!  (yy'


mina pengar är slut ...


I torsdags så var jag & fikade på stan med Sara & Malin, vi stack till café princess. Tog en pastasallad & pratade
massa snusk, hahahha. Gick & kollade lite på stan också. Köpte en ny plånbok, hårspännen, & en hårspänne till
skolavslutningen. Vart inte så farligt dyrt. Men konstigt nog så är mina pengar slut ? Mamma sa att jag inte heller
är så bra på att spara pengar som min bror, det är en tumme ner tycker jag helt klart. Vem vill va som sin bror?!
Jag har iallafall fixat sommarjobb, ska jobba med en till person. Någon Lovisa, det kommer nog bli superbra
tror jag. Får hoppas på det bästa bara :)



Vilken dag !



Sovmorgon idag, men jag räknade inte med att det blåste så mycket så jag kom lite sent pga det. Fick hoppa av cykeln & gå istället. Kan aldrig cykla i motvind, inte när det blåser för mycket heller. Fick även käka lunch hos mammsen, för dom andra stack ifråm mig.
Fick kolla på 'uppdrag granskning' på datakunskapen, om flickan som vart våldtagen i Bjärsta. Fick en uppgift att skriva typ en uppsats? Man ska låtsas vara bloggare och skriva ett blogginlägg om just det avsnittet. Känner på mig att jag kommer att ha mycket att skriva i den "typ" uppsatsen.
Satt kvar en stund & läste lite i min bok. Jag har blivit så otroligt beroende av att läsa böcker, speciellt Katarina von Bredows böcker. Jag vet inte vad det är som gör att jag älskar dom, men jag gör bara det! Har läst ut min andra bok på bara 2 dagar. Det är inte klokt att jag har blivit så inne i just hennes böcker.
Gick hem & väntade på att min lilla älskling skulle komma. Vi va hos mig en stund sen gick vi ner på stan & åt middag... eller ja, middag vart det väl precis inte, utan en pizza. Men nu är jag hemma hos honom & hoppas på en riktigt härligt natt som man får sova ut på efter den här långa dagen.


Ny header!

Jag har fått en ny header, Malin fixade den så den passade in till mig för att jag inte kan koderna längre där man byter och sånt.. Kunde förut men är helt borta när dom ändrade det... MEN jag är så otroligt nöjd med att min fula bakgrund blev borta nu & att man ser vart man ska kommentera, det försvann när jag gjorde det förut, hahah !
& jag är så otroligt nöjd med min header, det vart snygg. Första gången jag är nöjd typ. Så tack malin för att du fixade det åt mig, det är värt en glass efter skolan! eller vad säger du? :)
Avslutar med min gamla bild, den är för trisst säger jag bara, usch! Bra att den försvann därifrån...




snygga kläder ;)


Skjorta // GinaTricot
Leggins // H&M
Skor // have2have



RSS 2.0