fredagsmys själv.

Jaa, min vecka har inte varit perfekt. I måndags fick man ändå sovmorgon, men slutade halv 5, hade bild de sista 3 timmarna. Då jag skulle försöka komma överens med photoshop, men det gick då inte alls bra. Jag hatar photoshop!!! I tisdags råkade jag spilla grönt bläck över hela bordet, verkligen lyckat för min del..
Onsdags, pappas dag och hittade inget absolut inget att ge till honom. Fick bli att köpa en godispåse dagen efter, med lite fööör mycket lakrits kanske, hahaha. Det vart även ibrott i skolan och mitt skåp är hela jävla paj, mitt hänglås är sne men inte öppen, bara mit lås på skåpet som vart helt jävla förstört. Idag så vart det FN-dagen så det vart en dag med samhällsklassen eller ekonomi eller handels eller någe sånt. Jag vet inte, men ändå. Sitter i sängen med min morgonrock och dricker varmt te med popcorn bredvid när det är Idol på tv, that's good! (y'


grönt bläck på bordet, perfekt på en tisdag.


och inbrott på en torsdag, tur att jag tog hem min dator dagen innan!


mysig helg

jag har nog haft den mysigaste helgen någonsin, älsklingen sov här hela helgen. Vi hade massa myys.
Det var musikernas musikal i fredags i skolan, det var jättebra. Ville faktiskt se den igen, men va ju med älsklingen hela helgen så. Jag gick till hans replokal i fredags för att möta honom, fick lyssna lite på när dom spelade. Det lät bra i alla fall :)
Inte så mycket att skriva, vi sov hela lördagen eller bara slappade i sängen, myyyys! Men han åkte tidigt från mig vid 9, han skulle till någe lärarutbildning.. och vet ni vad som händer imorgon, joo jag får mina biljetter till gymnasiefesten, jaaaao då ska jag gå med Lina minsann ;)


dålig uppdatering ?

Jag har inte uppdaterat på en vecka. Men jag kanske ska bättra mig?
Som sagt, jag visste inte att det var temavecka i skolan så jag hade sovmorgon i måndags lite i onädan kanske. Men jag va med älsklingen ändå och hängde med honom till hans träning, där träffade man även Wicky och såg den goda biten Danne som jag råkade dissa på msn. Hmm ja han gick ju efter ett tag, vem vet han kanske såg mig?
I onsdags gick jag till skolan i alla fall, då vart det skolfoto direkt på morgonen. Fyfan jag kommer se helt jävla hemsk ut på kortet. Jag längtar INTE tills jag får kortet ändå... Direkt efter det så fick man börja på krokit lera, en gammal gubbe kom och stod helt jävla naken. VAD HAR JAG VALT FÖR LINJE??? Visst man tänkte inte så mycket på det. Efter det så vart det bild med Veera. Vi fick göra klistermärken till våra macbook, jippie! Tog bussen till vrena drekt efter skolan, vart en trevlig liten återförening på bussen - Lollo, Ida, Henke, Victor och jag. Det vart lite skitsnack om lite folk, som dessutom satt på bussen utan att vi märkte det, haha!
Det blev också att åka till Stokholm i torsdags med klassen. Jag träffade Lina, gick med henne på stan istället. Sjukt jävla kul det va. Hon gjorde min dag i sthlm ändå. Det vart en lång resa hem i alla fall. Såg min "ex bästis" när man skulle gå hem också, haah. Seriöst jag tror jag gillar att driva lite med'na - LOVE IT !


så såg man ut på skolfotot,
jag räknar då inte med att jag kommer se bra ut ...


sjukt mysig helg !

Städade mitt rum först av allt, skulle ha gått ner till andreas tills hans repning och möta honom men det vart aldrig så. För Lina kom till mig, yippie! Skulle dra till coop & då kom andreas till oss. Stack direkt till Damiano som satt & väntade på oss, mys där! Vi hade nog den mest tråkigaste kvällen tror jag, förutom när vi satt inne i enskilda när Dami satt och berättade historier, hahah en guldkant på det !
Gick runt och hade lite crazy snack, men tog bussen till svalsta vid 1 till Andreas. Men Dami gick hem efter en stund. Somnade vid 4 & Lina väcker oss vid 10, vilken sömn man fick.. hah. Lina skulle med bussen & efter skulle vi med hennes väska, så det vart att sitta på en moppe till Näve i 45 min, och sitta i tights.. Frös inte alls, nej verkligen inte! Gick till hamnen också en runda med Linas hund Felix. Efter det stack Andreas & jag hem till mig, myyys på det !



10/10-09 ,
en underbar dag ,
den dagen då det blev vi .
Jag kommer aldrig att glöma det ,
jag älskar dig till tusen <3

inget lekande :(

Det blev ingen skola för mig idag (skolkar) haha, inte så ovanligt för min del kanske? Mamma slutar 2 så jag måste gå innan de, så hon inte fattar att jag har skolkat. Skulle va lite misstänktsamt annars..
Jag skulle i alla fall ha lekt med Lollo idag, men hon är sjuk så det blir ju inget med det, nepp men vad fan ska jag göra då liksom? Får väl se, ska åka till Vrena i alla fall har jag besämt. Men min bror klev precis in innanför dörren så han kanske skvallrar för mammsen ändå, märker väl om han gör de eller inte.
Andra avenyn håller också på att krånglar så jag kan ju inte se de, men när jag kommer ut till vrena då jävlar ska jag kunna se de?! Jag vill faktiskt se, och jag vill ha någe som jag vill kollar på under tiden jag är i Vrena. Dessutom måste jag fixa mina skolarbeten men böckerna är i skolan, mwahah jag är så bäst! Får se vad jag gör. Ska i alla fall ta en dusch eller ah fixa mig i alla fall för jag måste gå vid halv 2. Men just nu sitter jag med bror, Emil och Mering.. men nu måstej ag gå, ciao! ;*


RSS 2.0