sjuk idag .


bjuder på en små egobilder...

Idag gick jag till skolan kom 20minuter försent, hade foto så fick massa fina foton på min kamera.
Funderar på att ta kamerar på nån jättelångt hål & bara ta massa kort, haha :)
Aja mådde faktiskt riktigt dåligt imorse så jag gick hem & ja.. jag gjorde inte så mycket men satt vid datorn & kollade på Desperate Housewives, har kollat igenom alla säsonger 1-6 så nu hänger man med i matchen på teven ;)
Men sen fick man gå till secound hand med älskling & hans kompis för dom skulle fixa ett bord till deras nya & egna replokal. Ser fram emot att få se slutresultatet, det kommer säkert bli superfint där :)
Men nu ska man glo på en film på teven, ciao !



skolfotot har kommit !




Ja, jag bjuder på världens dåligaste kvalité & det blev världens fulaste bild på mig.
Men skitsamma det är ändå den snyggaste bilden hittills på alla mina skolfoton, haha!
Var ledig idag så Mathilda har varit här idag, fast det enda vi gjorde var att kolla i katalogen,
sen så har vi bara pratat lite skit & kollat på gamla bilder på datorn & skrattat gärnet.



trendiga skor?


Bild: www.beckmans.se

Har lite tråkigt idag, har i stort sätt inte gjort nånting förutom att latat sig i sängen. Skulle ha gått på stan idag med Wicky men det blev aldrig av. Snöade alldeles för mycket. Satt istället & kollade på roliga konstverk på beckmans hemsida. Hittade ett par coola skor :)



brors present



Foto: ©privat

Det blev två par spargrisar. Mest för att jag tyckte att det passade in på honom, hahha.
Ingen skylt, tyckte att han kan få den i julklapp istället. Passar nog bättre..
Men nu ska jag packa lite saker sen ska jag iväg till Andreas ♥   :)



festlig look?


// Klänning, GinaTricot // Väska, Åhléns // Skor, Topshop // Ring, Guldfynd // Hals- & Armband, Örhängen, Hårnål, Lindex //



hoppsan hejsan.

       
Foto: ©privat,  bikbok.com

Jag snokade runt lite på nätet för ett par dar sen & hittade ett par skitsnygga örhängen, tänkte sen att dom var lite lika dom jag hade tagit från mamma låda när jag var liten.. & så finns det ett par snarlika på BikBok för bara 79kr, visst är världen liten :)



Fredagsdags


Foto: ©privat

Yohoo fredag äntligen va, nu ska man mysa gärnet! Fast själv ska nog vara hemma & poppa popcorn & kolla på IDOL ikväll.
Men innan de ska man till stan med favorit Malin & snacka lite skit, hahah ;)



efter över 1 år...


Foto: ©privat

...så hittade jag mitt älskade armband. Helt otroligt, hittade den när jag fixade min klädstång.
Skulle rensa alla mina väskor så helt plötsligt i en väska som jag typ aldrig har andvänt.
Men nu är den hittad så nu åker den direkt in i smyckelådan ;)



nya saker..


Foto: ©privat,   jysk.se

Fick min lön idag så passade på att åka till Jysk med pappa & köpte lite nya saker. Som en klädstång, som ja.. blev full med kläder direkt. Blir nog så när man har överfull garderob & allt ligger på golvet? Också en ny väggklocka med min favvofärg & allt. Den gammla var hemsk & ful så behövde uppdatera lite på de :)
Sen imorgon så drar jag på stan med Malin, ska passa på att köpa den förbannade skylten till min bror i present... Har aldrig hunnit med att köpa någe men imorn så måste det bli av. För jag har tänkt & tänk .. sen kom jag helt plötsligt på att jag har fatkiskt fått en present av min bror när jag fyllde, så måste ju va snäll & ge något tillbaks !



veckans collage


// skor, have2have // leggins & örhänge fjädrar, GinaTricot // Tröja, Ellos // Brosch & ringar, H&M // örhänge, pannband & hårnål, BikBok //

Härliga vinter kläder, känner att jag börjar gilla vintern nu när man får ha massa mysiga kläder :)
Dessutom så får man ha massa snygga dekorationer i rummet, ser fram emot när jag plockar upp mitt nu i helgen! :)


Heidi vs scream?


Bild: ©privat

Hahaha jag satt & googlade runt på bilder & hittade en bild på Heidi & tänkte direkt "WHAT SCREAM?!"
Så jag var ju liksom tvungen att göra denna bild, för det är ju så förbannat likt tycker jag.
För liksom vem fan blir inte rädd för henne när hon pressat fejset så den blir helt stelt? :)



GAAAAHHH..


Foto: ©privat

Jag har fruktansvärt tråkigt, 3 timmar till sen slutar man, men efter skolan så ska man till stan och köpa presenten till bror min.
Hade också tänkt att åka ut till Vrena och hämta stickpinnar.. Fick sån lust att börja sticka när en i min klass började virka, hahah ;o
Efter den här dan så kommer jag nog bli helt utmattad, så då ska jag allt sätta mig i soffan med en kopp te och läsa veckorevyn :)



boring boring

Har lite tråkigt, kollar på Desperate Housewives & tvättar mina kläder. Precis som en lördag ska va, haha.
Nej men jag har haft öppet hus & det var en tumme upp för det, blev klar med 2 uppgifter.
Men skit i det, bjuder på ett collage istället, för imorn blir det att fira bror så måste ner på stan & köpa presenten då :)


// skjorta & jeggins, cubus // skor, have2have // rosa skärp & väska, åhléns // örhängen, indiska // ring & armband, H&M //



bror = 20år

     
           skylt, mique 69:-                                                                           tröja, shirtstore.se 149:-

Min kära bror fyller 20 idag så släkten kommer nog komma & så jag har funderat på en present, men jag brukar aldrig få något utav honom eller rättare sagt jag har aldrig fått något av honom så jaa... Fast mamma tvingar mig att köpa nån tröja eller byxor till honom, som om jag skulle veta vilken storlek han har?! Snacka om humor.. Funderar på någon skylt istället rätt billigt ändå eftersom då behöver jag inte slösa så mycket !    :)


funderar..

Jag funderar på att köpa ett par nya vinterskor eftersom jag inte har några .. eller mja jag har faktiskt överlevt dom åren som varit men just nu så går kommer jag inte det, för mina fötter fryser redan innan jag gör ut och jag behöver verkligen nya. Så just nu så funderar jag på dom rosa höga skorna, dom känns mysiga på något sätt men jag måste ändå leta vidare ifall jag hittar något snyggare :)



1. Eurosko 699kr // 2. have2have 298kr // 3. have2have 498kr // 4. have2have 298kr




kuben = poppis ?



bilder: googel, www.perpetualkid.com

satt och läste tidningen nyss och såg att kuben hade blivit poppis igen, tänkte först "den är ju hur gammal som helst och jag har fan aldrig lyckats så varför?!" ...men nu så ja jag skulle nog kunna sitta med en sån på en håltimme i skolan och bli frustrerad över att jag aldrig kan fixa dom. Ska nog köpa mig en och bli förbannad för en gång skull :)



onödigt...

Jag kan säga en sak att idag var nog den mest otursdag man kan tänka sig.. nästan!
Kunde knappt sova & vaknade ständigt, missade 2 bussar, men när man kom till skolan så är lektion man inte ens behövde gå till, sen en lektion man inte gjorde nånting på förutom att sitta och smsa, 3 timmars lång lunch vilket ledde till att man kollade på DesperateHousewives på datan, en "röknings träff" istället för idrott.. Vilket var helt tråkigt. Så ja vad kan man säga EN RUTTEN SKOLDAG!!!!
Usch, senare skulle man till älskling men ingen var hemma, satte mig i trappuppgången och väntade tills hans pappa kom hem. Fick va där själv med hundarna och ja... Sen kom ju dom hem med älsklings nyinköpta trummor som han genast packade upp. Liksom hur snygg är inte trumsetet? ;)
Så ja... min tid har tillbringats till att sitta vid datorn hela dagen, ett sant nöja att dela av med av detta :)




Ledig dag = pengar !


Ibland är det skönt att få pengar bara för att få vara hemma en hel dag, idag blev det att kolla på Desperat Housewives säsong 1, dock inte hela men några avsnitt i alla fall. Men jag var även tvungen att städa hemma, så fick man en hundring.. Ska ju samla ihop pengar till nån grej i skolan men jag tänker då inte hjälpa till, tar hellre pengarna själv hahah. Så ja det blev ju att tanka på mobilen istället, det är ju alltid lika trevligt att kunna få tag i folk så :)


vi ser det snöar, vi ser de...



SNÖAR!!!
Fick verkligen panik imorse när jag såg att det snöade.. Jag som hade tänkt att cykla till skolan men nej det blev ju aldrig så, eftersom att vädret hellre tyckte att jag skulle åka buss istället. Köpte sms-biljett för jag orkade inte heller göra en lång kö, om jag skulle fylla på mitt busskort.
Hade fotolektion på morronen också så var tvungen att ta kort på vädret så man kunde bevisat. Fast nu är det ju liksom inte nån sån stor grej för det snöar ju överallt just nu. Fast jag önskar att jag kunde gå i idé istället, jag vill verkligen inte gå till skolan nu när det är blaskväder ute. Jag hatar de, har inte ens några vinterskor. Känns ju verkligen skönt när man är alldeles dygnsur och luktar instängd skosvett när man tar av sig dom! Men imorgon så är man ledig, det är skönt. Ska städa lite i mutt rum hade jag tänk. Rensa och kasta massa som jag inte ens behöver :)



redovisning på g...



ett litet smakprov på dagens redovisning i formgivning. Är redan klar medans dom andra måste jobba arslet av sig, hahahahah.
På något sätt så älskar jag det, fick faktiskt bestämma själv hur redovisningen skulle se ut eftersom man blev klar först. Så såklart så gjorde man det lite jobbigare för dom andra... eller ja för dom som aldrig blir klara överhuvudtaget dvs. Hmmm, jag undrar om dom hatar mig? hahhaha, jag ska inte ta ut allt på dom men det är lite kul faktiskt när man får sitta & surfa medans dom andra arbetar ;)



R.I.P mina tofflor <3



Mina tofflor har gått under bordet ..eller ja vad man nu ska säga. Dom har gjort sitt i alla fall.
Men jag får låna mammas fula & trissta tills jag hittar ett par nya & härliga tofflor,
vill i alla fall ha ett par nu till jul när det blir så kallt i mitt rum... men hittar inga snygga :(



Onsdagens inköp



Jackan från H&M, Mössa, vantar & sockor från Indiska. Allt för ett kap pris !
Riktigt nöjd nu när höstens plagg är inköpt. Lite väl sent men vad gör de? :)


Sthlm-dag

Idag bar det sig åt till Sthlm med min lilla älskling andreas & hans bror & pappsi. Det var riktigt kul faktiskt, eller ja inte i början när vi skulle gå in i musikaffärer men sen fick jag gå in i affärerna som jag ville till. Köpte strumpbyxor & trosor. Bara några kap köp kanske man kan kalla de? haha, eller ja onödigt egetnligen men vafan man lever bara en gång lika bra att köpat då ;)
Igår gick man även på stan med Wicky, då blev det ett riktigt bra kap på en höstjacka på H&M. En grå & fin, sen ett par röda vantar & en röd passande mössa. Även ett par röda små söta sockor eller ja dom var väl mer långa men dom passar bra till julafton så jag passa på att köpa dom nu.
Lägger upp en bild senare på det som man har shoppat in i garderoben !



shopping time !


Idag drar jag ner till stan för att träffa Wicky en liten stund, vi ska nämligen gå runt lite på stan och se vad den har att erbjuda. Själv måste jag även köpa en ny höstjacka, hitta en snygg & billig på H&M faktiskt! Sen måste jag även få in lite nya vinter accosearer... fast jag vet inte vilket av dessa som jag ska köpa, om det blir rött, blått, rosa eller mönstrat.. Jag vart lite kär i det mönstrade när jag gick förbi indiska faktiskt så jag tror jag kommer slå fast på det :)


lovet har bara börjat !



Yaaaaay nu är det snart jul, äntligen va! Fast även om jag hatar snön så tycker jag julen är mysig på sitt sätt. Fast i min familj firar man inte mycket jul med släkten längre, tragiskt tragiskt.. Jag vet, fast det är lika kul utan dom.. haha. Nej faktiskt inte tycker jag, men man kan inte göra så mycket mer än att dras med familjen..
Ähh ja, nej men jag har lite saker som jag gör just nu och har fullt upp med det under hela lovet. Nämligen film maraton. Supermysigt när man är själv dessutom, hahahaha. Äh nej men dåså då har jag väl sagt mitt? Ska va med lite folk på lovet & shoppa lite mysiga vinter kläder! :)



RSS 2.0