mästare på att vara sjuk

Jag tror faktiskt jag har slagit rekord, 3 veckor har jag varit sjuk och jag är fortfarande sjuk. Är förkyld bara men det räknas ju som sjuk tycker jag. Mästarnas mästare på att vara sjuk kanske, vem vet ?


sjuk

har varit sjuk i 3-4 dagar nu. Det känns jobbigt, men ändå lite skönt att slippa skolan på ett sätt. Har öroninflamation så man slipper få ont i huvet av allt skrikande. Har faktiskt inte gjort någon speciellt hemma heller. Mest sovit för att ta det lugnt så jag orkar på kvällar. Men jag blir mest bara tröttare då. I don't know why...
dessutom så har alla sagt att våren har kommmit, vilket är synd att jag missar eftersom att jag ligger instängd i mitt rum, för att jag inte orkar gå upp. Har för det mesta bara min balkongdörr öppen för att få luft så jag inte dör utav värmen i rummet. Skulle gärna vilja vara ute i luften nu när det är så härligt lagom varmt ute men ändå så fläktar det så hääärligt lagom.
Har öroninflamation, feber, ont i kroppen/halsen, hosta och bara allmänt trött, ändå vaknar jag 6 varje dag fast jag inte har något alarm på. Vilket stör mig så otroligt mycket och jag bli irriterat och arg hela dagen. Det är inge bra tror jag. Jag behöver min sömn när jag somnar vid 11 på kvällen.
Men just nu så orkar inte skriva så mycket mer, har inte hänt så mycket. så skriver av mig lite när jag har lust   :)


RSS 2.0