JAG SKA GÅ KVAR!



JAG har fan bestämt mig nu, jag ska gå kvar på bild. Det blir inget "byta-linje-för-att-jag-känner-mig-dålig-på-att-rita" jag vet att jag kan och det sa till och med min lärare själv. Men det enda jag är rädd för är min jävla  f*cking rädsla att stå inför en hel Okänd klass och redovisa för. Mhhm, men det slipper jag. Jag tror Vera (min 'underbara fantaskiska sexiga' bildlärare) gillar mig, haha! Satt i tjugo minuter och pratade om saker. Men jaa, det var faktiskt efter min första FANTASKISKA bild som jag gjorde idag (utan att rita av) fan jag kan rita från huvet, min andra hjärnhalva lever!! Bilden lägger jag upp senare. Mwhaha, I LOVE IT!
"Min mamma alltid sagt till mig att hata är ett alldeles för stort ord och man ska tänka sig för innan man använder det, vilket jag alltid har gjort. Men just dig finner jag verkligen noll respekt för, jag skulle inte för en sekund känna empati om du typ slog dig riktigt hårt eller typ försvann... Så med andra ord dig hatar jag faktiskt utan att känna ånger."
Jag skulle ha gillat dig om du inte hade ljugit om mig mitt framför ansiktet på mig. Skyll dig själv ditt nedrans fuckface!
Jaja, har varit i Vrena både igår och idag. Imorgon blir det ingen Vrena, då blir det att gå på stan med älsklingsMalinPäronLuks, puss på rumpan fan! Studiebidrag fick jag också och vet du.. du som läser? JAG ÄR GLAD IDAG FÖR SNART ÄR DET MIN FÖDELSEDAG.. om 9 månader, hahahahhahahhaha!
puss på alla idag ska jag sprida glädje !



Vrenaby lovers !

Jag sitter i bilen påväg till Vrena just nu, är i Stigtomta och ska tanka först. Snart är jag där! Fick en glass på köpet också av mamma, hihi ibland älskar jag henne!
Skulle ha varit med Andreas idag men jag orkade inte så jag sa att jag hade mensvärk och mådde illa, för de gjorde jag också.. Då i alla fall. Sen så gick det över, hoppsan! Skit samma liksom, han kommer väl inte hata mig för de liksom?
Jag vill också flytta tillbaka till Vrena, jag typ saknar det på någe sätt. Bussen på morgonen.. men det är nog lite svårt nu, har ju ingen att prata med då som sitter med mig, vänskapen är ju över liksom...
Fast nu hinner jag inte skriva mer, ska äta upp min glass (:


Ingen j*vla f*cking O-R-K!!!

Det är faktiskt sant, jag har ingen ork alls längre. Igår hade jag matteprov och jag sket i att svara på 6 frågor kanske och det drar på mina poäng då. Så jag kanske kommer få byta tillbaka till den långsamma gruppen.. SUCK! Jag får nog skylla mig själv kanske? Matteprov direkt på morgonen, ingen frukost och ingen fokusering. Då blire typ pannkaka. Sen satt även Niklas bakom mig och gav mig blickar varje gång jag gick till bänken, seriöst jag vill typ slå honom? Sen Ellie som säger massa saker om mig som att hon har kännt mig hela livet, jag vill fan ta kol på henne också. Gör så att typ alla hatar mig???!!!
Fick även en lapp om att jag har fått för mycket frånvaro och då ska såklart Ellie sitta och skratta åt mig, varför?? Jag vet att jag kanske inte får någe studiebidrag och det har jag även valt själv om jag velat gå till skolan eller inte!! Jag ska fan sätta dit na´ skrika ut henne i skolan maybee ?
Ska också jobba imorgon, gå upp typ 5 på morgonen shiit va kul det ska bli. JIPPIE.. NOT!!!
Min jävla mensvärk gör att jag blir förbannad på allting ...


ingen vill räknar med mig ..

Har ju matteprov imorgon direkt på morgonen men jag vet inte vad jag ska plugga på tills på provet, dessutom har jag ingen miniräknare.. för alla 3 som jag har funkar inte.. ÅÅHHH vad fan gör jag nu???? Får väl typ dissa matten och ha sovmorgon till halv ett kanske? Neej, alltså jag var typ "sjukanmäld" idag så jag har ju missat ganska mycket. Får se helt enkelt.
Imorgon fyller även min älskade faster, hurra hurra hurra!! Firar henne på dan efter skolan för på kvällen så blire andra bullar.
Fick jobbet på helger också men inte alla helger, bara nu på söndag och sen när andra inte kan så får jag hoppa in, det är i alla fall bättre tycker jag. Goooodie, nu ska jag kolla på tv sen blire sova så jag hinner upp och äta innan provet. pusss heey ;*


3 dagar i rad

Jaao det är så det blir nu, kanske 4 maaybee baby, hahahahah
I alla fall, skolka typ i måndags (IGEN) haha Oops! Träffa typ Andreas på stan då och gick till Gripen till Malin, yeeay. Hon hade typ lektion men slutade efter de och då hängde man med henne hem oh kollade i skolkatalogen. Finns det verkligen någon som är mer bög än han vi hittade??? Hahaha, raaawr!
I går så kom Malin till mig på tessin, man kan ju aldrig få nog av Malin!! Seriöst, man drägglar ju varje gång åhhhh!!!! *ORGASM*
Va med Andreas senare också, han skulle typ spela trummor eller typ träna? Så vi spelade piano sålänge men det hördes inte så mycket när han spela trummor bara förstör allt liksom , buuuhuu. Sen stack vi hemmåt och ska va med han idag också , yeees!
Dessutom har jag svenska uppgift att lämna in imogron och idrott , usch säger jag bara! sen matte prov och engelska boksanalys att lämna in på fredag. Hur kommer jag hinna?? JAg vet inte ens vad vi ska göra på matteprovet, så vet inget vad vi ska plugga på tills dess. Men det kommer nog att ordna sig tror jag kanske ..
Ska i alla fall ner och vänta på andreas nu, hejs svejs (:


en dag i Ockle, japp!

Det är så det är, jag sitter typ hos Tejby.. öhm inne i ..vad det nu heter? kassan kanske, iallafall. Sitter vid den datan för att jag fick de, för det är ju faktiskt stängt idag så inga kunder kan ju komma. Wohalla! Dessutom så vill man ju inte skryta heller, haha not?! De är ju det man ska , så underbart !
För det är också min sista lediga helg, mamma har tvingat mig att jobba varje helg på coop nu. Så jävla glad man blir, INTE! Skolan tar typ kol på mig och gå upp tidigt varje dag 24/7 liksom, jag kommer aldrig orka det. Jobba + läxor att göra, mhhmm så kul.. och min blogg ville inte släppa in mig, fick typ byta lösen för att komma in igen. MEN sen märkte jag att jag hade loggat in på min gammla blogg, hahaha alltså min dag är typ underbar på någe sätt ?!
I onsdags så var jag iallafall med Malin på stan, jag typ skolkade från skolan (orkade inte ha 1 timmes matte och sen 3 timmars bild) Så jag gick till Gripen, jaao hon hade ju asmånga snygga killar i klassen, det såg jag när jag fick va med på hennes idrott iallafall. HAHAHHA, nej jag kollar inte alls?!! Vi gick på stan och massa, det är en dag som jag inte kan skriva om, det tar för mycket plats. Men aldrig i mitt huve, yeeeeah! Finns mycket jag vill skriva om men jag orkar inte just nu, datar typ piper ibland så jag vet inte om jag vågar sitta här mer, hahahah
Hade liksom, pusspå er !


dysleksi ?stavning?

Happ jag hade någe jag var tvungen att skriva men nu kommer jag inte ihåg vad de va, åhhh man har ju ett sånt fruktansvärt bra minne här va. HAHA JUSTE. I fredags vare typ den 11 sep, mhm det betyder ju oftast otur och så fyller en visst hatobjekt år i min mattegrupp, hahah jävla offer. Varför hamnar just jag i samma grupp med dom jag gillar minst ?
Skulle i alla fall ha engelska imorse, tänkte skolka men jag gick ändå och då kommer nån tant fram och bara "får jag låna dig en stund?" visst tänkte jag och följde efter. Men så tyckte jag att jag kände igen kärringen... Åhh stödkärringen förståss. Så jag fick sitta och läsa upp massa ord från ett papper och läsa en text och så märkte hon attj ag hade svårt att läsa. MEN KUL?! Bara för att man inte kan uttala vissa långa ord så har man väl inte problem??? Och dessutom så visst jag klara inte proven, för jag gick iväg och snöt mig för jag va förkyld då .. Alltså varför händer detta mig? Jag vill fan dö juu. Dessutom så skickade kärringen tillbaka mig till engelskan, vart ju inte precis så mycket gjort på den lektionen för min del. Vart typ piss off hela dagen och ska fan skita i skolan imorgon och gå till gripen till Malin istället, vad sägs om det. Jag ska fan ha en tröstdag !


en lyckad fredag

Jaao det är så det ska va´ (uppdaterar igen, från igår).
Skolan va lite sisådär, har bytt matte grupp till den snabba. Så nu ska jag plugga både matte A & B under hela 1an. Det känns faktiskt okej eftersom att A-boken är ganska lätt för mig. Fick även 3 timmars hål till mentorstiden. Hade också engelska efter det och läraren skulle rita asien spegelvänt, haha typ dom flesta misstolkade och då säger läraren "somebody maybe think this look a penis?.." HAHAHAHAH, alla garvade ihjäl dig och jag tror nog jag börjar gilla engelska trotts allt efter 5 år jag alltid har skolkat från dom lektionerna..
Hmm, jaa vad säger man? Gick mot etg till Wicky men hon hann sluta innan jag kom fram så jag mötte henne på vägen. Så vi gick tillbaka mot stan och satte oss på en bänk, träffade även Robert.. eller träffa och träffa, vi ger alltid blickar till varandra. Såg även Emil och KusinTim men dom är ju så jävla blinda och cyklar bara förbi mig, haha snällt. Ska reta dom när jag träffar dom! Köpte ett par ballerinaskor också, dom som jag länge velat köpa när jag hittade dom uppe i Sthlm. ÄNTLIGEN hittade jag dom och dom fanns kvar på indiska dessutom va det sänkt pris - är man bäst eller ?!
Men jaao Wicky oh jag hade i alla fall riktigt roligt. Va på H&M och satte på oss massa saker oh så skickade jag en bild på henne till Andreas, hahahaha förlåååååt! Jag kunde bara inte låta bli, sen stod man plötsligt framför Andreas och nån Oliver? haha shiiiit. Dom typ repade? Men vi fick inte ens komma upp och lyssna, vadå diss?! haha. Jaao Wicky skulle med bussen så jag cyklade hem och ringde Lollo, prata med henne oh kollade på Idol samtidigt också. Det längsta samtalet på länge säger jag bara haha, Wicky oh Lollo ni gjorde min dag! ni är bäst , love u <3


kan jag inte hålla takten?!

(Uppdarerar från igår) Det började med ett god start på dagen.. öööh nu har jag ändå vaknat på fel sida?
Vi hade estetiskt verksamhet på morronen. Fick ligga på golvet och ta djupa andetag. Riktigt skönt faktiskt, höll på att somna. Men vi fick sitta och rita sen och vet ni vad ?? Jag vart sjukt irriterad på min klasskompis (som gick i min klass förut också). Hon skröt om att hon var bäst på trummor i sin förra klass (jag kollar då upp på henne) och då säger hon till Lollo (hennes nya bästis på 2 dagar) "men hon där va .. ähhhh" och pekar på mig. Okej ? tänker jag då och frågar "vadå? är jag inte bra på trummor?" Och då säger hon "neej du kunde inte hålla takten" Vad har hon för problem??? Jag spela inte ens för klassen, för jag var sjuk den dagen och fick kompletera med en som heter Jonte. Men nej jag var tydligen urkass, även om jag fick VG på det.
Tjejen har ju problem? Eller ska jag säga den 'patetiska idioten som tror att hon är någe' för det är precis de hon tror. Typ ingen i klassen gillar henne. Seriöst kan någon få bort henne ??? Försöka skryta för hennes nya kompis att hon är bäst på allt. Oj hon kan 8 språk, bullshit om hon kan de ska hon kunna de flytande. Men det kan hon inte, hon kan bara några ord. Man skaffar inte vänner genom att skryta och fråga efter numret första gången man pratar med den. Hon är stööörd och hon hänger efter mig. JAG VILL DÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det blev ändå idrott och sånt men efter skolan så åkte jag hem och gick till Gripen för att träffa Lollo. Det vart i alla fall riktigt rolig dag. Gick på stan och köpte faktiskt ingenting eller jo jag köpte en adidaströja och en ny foundation och fick två påsar provparfym. Lollo fick också två, så hon öppnade sin och det vällde ut parfym när jag skulle hälla på min hand, hahaha ibland blir det för roligt. Jag hade åtminstonde en rolig dag med Lollo på stan, fick åka gratis. Alltid bra (;


Andra Avenyn staart .

Japp det är så det ska va en tisdagskväll,
med IDOL först så man får skratta lite innan man byter till AA
då man blir helt inne i serien. Sen även Gordon Ramsy i Gordon's Kitchen efter de.
Mums alltså en riktig tv kväll ska det vara och inga läxor.
Går i samma mattegrupp som Emil det är en tumme upp, har i alla fall någon att
prata med då på lektionerna och någon man känner först och främst , ÄNTLIGEN !
eftersom han sitter bakom mig så och vi har bestämda platser nu i början.
Det blir även att gå på stan med Luks-päron imorgon, ska köpa min adidaströja
och mina ballerinaskor då. Får fan inte lägga pengarna på någe annat.
Har så lite kvar på min kort, men får lön nästa vecka, yeeees !
Men ska dra oh sova nu, puss vah `


han är sööt (aa'

JAaao, massa söt. I like it ! <3
jag får min lön nästa vecka dessutom. tyyp imorn blire exakt en vecka tills jag får de.
Men jag vet inte hur mycke jag får, buuhu jag vill veta nuuuu liksom.
Det är skola imorgon, men har sovmorgon för jag börjar halv 11. FAN VA GÖTT!!!
Nu ska jag nog ta en kopp te kanske, och hälla citron i? Efter de ska jag faktiskt
sova, för det måste jag. Har sovit alldeles för lite känner jag. Jag måste även gå
på stan känner jag. För jag vill köpa min gula adidaströöööja. Jag vet att det är
kvar så jag vill köööpa den nu nu nuuu! Åhhh jag orkar inte vänta, ska fan dra
med nån på stan, eller så går jag själv och köper den. JAG SKA HA DEN!!!!!!!!!
Sen ska jag bara ha mina ballerina skor från Indiska... Skiter i om mamma blir
arg för att jag köper för mycket kläder nu, tyck synd om mig annars? (Aa'
(dessutom är jag 2:a på listan nu, hahah) .

 


en 10:a på snuttsnygg !



Slå de ni. Lite pinsamt, fick en chock när jag såg det, hahahah !
Inte så många som är inne på snuttis men eftersom att det är jättemånga som går
in på min bdb och massa sånt så äre ju inte så konstigt. Men vem vet dom flesta
kanske känner igen mig sen, hah inget att klaga på kanske, jag är ju så snygg som
jag är !
och kolla jag har bara 6 röster och slog tjejen som hade 68 styckna,
jag är väl åtminstonde bäst ändå?  ;)

 


dåliga filmer..

japp, det är de jag tycker. Dåliga filmer de är vad de är. Har varit ute på landet idag,
kom hem vid 8 och tänkte kolla på tv, ifall det fanns någe bra att kolla på.
Jaaaa NinaFrisk som jag aldrig har sett. Men hallå vart tog slutet vägen ?
Seriöst man kan väl inte sluta en film så, herregud. Jag är stum !
Efter det så slog pappa över till 5an.. Wow em svensk film, men den verka helt kass,
hade även en känsla av att jag hade sätt den förut.
Mjaa men en dålig filmlördag säger jag bara.
Dessutom så håller grannarna på med någe. Precis över mitt rum, dunkar i taket i alla fall.
Nej jag kan inte sova, det är därför jag bloggar.
För jag sitter på min macbook som vi inte får stänga av tydligen,
för det drar miiiindre energi att vila datorn än att stänga av och starta..
Öhhh, mjaa det låter väl smart ?
Bloggar lite imorgon också kanske, ska till Vrena igen då.

 


bloggheader @ malin


Fixade Malins bloggheader så den vart större och så att det inte bara vart text när hon försökte fixa det.
Men jag kan inte göra resten, det får hon göra själv. Hoppas på att hon hittar på någe snyggt till bakgrunden.
Men jag tycker allt nog ni ska kolla in hennes blogg; http://mittnamnvarinteledigtfaktiskt.blogg.se/index.html (:

 


fredagsmys

nu är det dags för fredagsmyyyys !
Jaa, den reklamen får mig att krypa ner i sängen, kolla på en riktig ruskig film och äta chips.
Det låter mysigt eftersom att alla andra ska på gymnasiefesten ikväll, medans jag är sjuk!!!!!!!
Jag vill bli frisk, för då kan jag sluta snora och gå ifrån på lektionerna,
gå på gymnasiefester utan att snora på dansgolvet... Jag kanske ska sluta att vara negativ?
Jag slipper iallafall bråken om det skulle uppstå någe sånt? Mjaa positivt de ju.
Vi fick även våran macbook idag. Jag kan den fortfarande inte,
men jag kom in på internet hemma iallafall, en bra början tycker jag åtminstonde.
Jag kommer även vänja mig till slut när dom i skolan visar mig lite mer kanske,
för alla andra har redan börjat göra massa saker på sina medans jag fattar noll.
Men det måste ju alltid vara nån som inte förstår!  (:
Nu ska jag nog sjunga singstar med knarrig röst,
har nämligen snott brors andra ps2 med alla singstars skivor.
Jag har redan förstört mig mer men nu är den ändå helg, puss på er !

 


macbook på G !


Yes, så är det!  Denna sköning blir min imorgon, eller ja inte just den på bilden.. Men en macbook.
Det kommer bli skönt med detta dåra, samling utanför aulan 9.30 sedan äre utdelning och lite genomgång och sånt. Efter det så får vi sluta vid 12 nånting..
Men egetnligen får jag inte gå till skolan imorgon, jag är ju som sagt sjuk. Men jag måste gå eftersom att det är utdelning så. Får se hur det blir, min mentor har även sagt att jag inte lämnat in personuppgifterna, men vaan gjorde det när hon satt på sitt rum. Vad gnäller hon om??? Blir irriterad på senila lärare. Men whatever, nu ska jag kolla på tv, dricka varm te så halsen blir bättre till imorgon.
Massa pussar !


fööörlååååt !

Jag har glömt att blogga på snart två veckor, det känns hemskt. Även om det kanske inte är någon som läser så vill man ändå skriva av sig på något sätt. Så ja jag har verkligen längtat nu. För jag har ju som sagt börjat i min nya UNDERBARA klass. Som faktiskt kändes otroligt hemskt i början. Men ja, så är det nog alltid för dom flesta när man är helt själv och ny precis som dom andra i klassen. Men man lär sig alltid känna alla i klassen efter ett tag.
Har även varit i Sthlm i helgen också, hos moster med mammsi. Det vart inte så mycket. men köpte en väska som faktiskt vart till användning. Tänkte köpa ett par ballerinaskor också, men mamma sa nej. Har tydligen för mycket skor säger hon. Men sånt händer, kan köpa dem skorna här i stan ändå.
Sen har jag även blivit sjuk, jaaa det är trist! Jag vet, får va hemma från skolan nu i början och jag som får studiebidrag nu. Jag kommer ju inte få så särligt mycket känner jag. Fast jo jag får ju en liten del av min lön den 16, så helt pank kommer jag ju inte bli. Får bli att spara pengar. Köpte nya skor förra veckan ;

resultatet, jaa jag är nöjd med dom - i love pink !
Har inte tid att blogga mer nu, får se när jag hinner göra det nästa gång.
Men nu ska jag krypa ner i sängen,
dricka varm kopp te och kolla på tv. Puss alla söta va (:

 


RSS 2.0