Mamma har kommit hem !

I fredags så varte ju lite förkväll hemma hos mig, men det gick inte så bra. Halsa i mig en flaska typ och däcka i brorsans säng... Kom fan inte ens till träffen, shit man är ju smart jag som bara har 500 meter dit typ... Lyckat!
Man fick ju lite konsekvenser pga kvällen men mammsen kom ju hem från Thailand igår, det känns så underbart att hon faktiskt är tillbaka nu. Men jag skulle jättegärna vilja hänga med nästa gång, så jag får käka massa thailändska bananer (jag totalt älskar dom) & shoppa så jävla mycket saker det bara går.... Fyfan vad jag skulle vara nöjd då.
Fick se en massa bilder från när hon va där nere. Hon hade flygit med fallskärm efter en båt, typ flera meter upp i luften. Det skulle jag aldrig klara av, men gärna testa om man vågar. När hon kom hem så fick man ju lite kläder, fast jag tyckte det var mycket eftersom jag precis hade städat undan mina kläder dan innan.
Så jag avslutar med bilder på kläderna, några är jättedålig men har ingen bra kamera på mobilen....


Leggins från mamma(3st lika) & moster.
Tygväska från mammas vän.
Tröjor/Klänningar från moster. Den gröna är från mamma. (dåligt bild)


Kjol, leggins & en tröja från mammsen.                                 En närmre bild på detaljerna :)


Bikini med kjol, från mamma                                             Sminkbox från mamma som jag fick i present (i förskott).



Imorgon smäller det!

Det har vart temavecka i skolan och jag kan faktiskt säga att jag har inte gjort ett piss vettigt, eller det enda som jag har gjort är väl att skära ut plattor och spännt en tavla och målat med oljefärg. Jag vill nog erkänna att jag är en jävel på att måla med olja alltså, shit. Varför kommer jag på allt i efterhand att jag är bra på att måla och rita?
Spöregna även idag & jag som hade tänkt att gå på stan men det blev ju inget. Nej istället fick man cykla till skolan och hem och bli dygnsur en hel jävla dag & blåser som fan så luvan åker av... Så fantastiskt kul . shieeet & pasta med skinksås i skolan och så fixade man det till middag igår. Jippie!
Det känns som att det inte går någe bra för mig idag, eller det har de nog inte gjort på flera dagar nu. Har inte ens städat upp resten på golvet.. & det är bara 1 dag kvar, för imorgon smäller det. Japp, 18års-fest på träffen, då ska mina klackar användas för första gången & en ny tröja måste man köpa innan den börjar. Så det som gäller för mig är att städa hela kvällen idag & imorgon innan alla kommer till mig. För här blire ju fööööööörfiieeeesst jaao!   ;D


har planerat upp rummet

Det har börjat bli ljust på kvällarna jag älskart. Snacka om att vara ute länge på kvällarna nu. Dessutom är de mindre än en vecka kvar till festen och jag har bara 300 spänn på kontot att köpa kläder för... Det är inte bra. Men jag längtar !
Mamma ska även komma hem nästa vecka, men jag vet ju inte för den frbannade vulkanen spyr ju ut rökmoln och så kanske en till vulkan ska spy och må dåligt... Då kanske mamma aldrig kommer hem, jag börjar bli riktigt rädd för att hon aldrig ska komma hem någe mer? Fast  det gör hon ju, haha... Men jag börjar även sakna henne lite, för det börjar bli tomt hemma när man kommer hem från skolan och absolut ingen är hemma, de är riktigt tråkigt.
Har gjort om mitt rum också, eller jag ska göra det. Har hittills bara köpt en megastor tv-hylla och en lampa som jag ska ha till skrivbordet... Ska köpa en ny säng sen, en lite mindre än vad jag har nu. Jag som gillar min dubbelsäng men jag måste bli av med den för att få plats med saker i rummet, synd faktiskt! Ett nytt skrivbord ska jag även köpa, har redan bestämt vilken jag ska ha, hurra hurra hurra (glad gubbe). En liten byrålåda också så jag slipper ha mina kläder på golvet och i sängen. Det kommer bli härligt att göra om rummet lite, för jag har faktiskt tröttnat på mitt rum som det ser ut just nu. Så lägger ut en bild på hur mitt rum ser ut nu & hur den kommer att bli   :)




1 dag kvar

Imorgon är det ½ år som jag och älskling har varit tsm, det är ju bara bra och kommer nog bli bättre hoppas jag :D
Om inte nån jävel som vill förstöra allt? För det vet jag ju att det finns  -.-''
MEN idag är det fredag, det känns härligt ändå att lovet börjar ta slut. Slippa sitta hemma själv om dagarna, jag skulle faktiskt va med kompisar men det blir fan adlrig av för alla är så upptagna med annat...
Jag har storstädat mitt rum och imorgon ska kanske pappa och jag ska åka och kolla på en ny bokhylla och skrivbord till mig. Ska bli härligt att få göra om rummet lite, kasta gammalt och in med nya och fräscha saker. Så underbart!
Har börjat läsa en bok till svenska uppgiften som ska redovisas på tisdag, jag har definitiv fastnat för den. Ska även börja lite på ESV, skissa en teckning... ganska simpelt och sen gå igenom matte så jag kan allt tills provet... Så jag känner att jag kommer starta riktigt bra nästa vecka.
Ska även till Skavsta på måndag (är ledig) så ska få hänga med till Älsklings skola och kolla vad han gör om dagarna, typ snackar om flygplan kanske.. vem vet ?  :)


Påsklov


Det är precis i mitten på lovet och jag har haft så fruktansvärt kul faktiskt. Fast en sak jag borde tänkte lite mer på är nog skolan, måste göra klart alla mina uppgifter. Har två böcker jag måste läsa ut, de kommer nog bli riktigt jobbigt eftersom att jag hatar att läsa.. eller ogillar.Det är dessutom inte långt kvar tills lovet är slut också, det sista lovet innan man går ut 1an... Det känns lite läskigt faktiskt, jag måste fixa mina betyg alltså. Jag ligger helt jävla efter i allting. Missat 3 veckor och inte frågat lärarna heller vad jag har missat, det känns så lyckat på någe sätt.

Jag har köpt nya skor, ett par vita och snygga tygskor och ett par klackar som jag ska ha till en fest lite senare på månaden. Tyvärr så fick jag slänga mina härliga gröna & sköna skor i soppkorgen. Men det gör ju inget, dom hade gjort sitt. Sen senare så har jag faxat ett par skitsnygga stövlar jag hittade... Skriver inte vart för då kanske dom tar slut. Men jag bara måste ha dom! Sen bara måste jag ha en ny vårjacka.. Tänkte mig en grön, kort & tunn om jag hittar någon :)

Mamma stack ju till Thailand förra veckan, så jag hoppas bara hon har det bra. Hon ringde mig första dan på lovet klockan 7 så det var lite svårt att somna om då när det var ljust dessutom. Härligt med mammor ibland säger jag bara. Hon hade tydligen köpt en ny mobil, en rosa. Jag som älskar rosa (tror hon bara vill jävlas med mig, haha). Sen så fick hon 3000 av mig för att köpa lite billiga leggins åt mig. Bror berättade att hon hade köpt kläder till mig men jag fick inte reda på vad det var för någe men jag hoppas på att det är snygga kläder... RAaawr !



RSS 2.0