Ny blogg ... igen

Då var det dags att skaffa en ny blogg. Behövs nog med en bättre blogg än den här tror jag.
Tror jag kommer radera alla bloggkonton jag har. Vet att jag har ungefär 3 styckna som jag även har kvar.
Men nu efter ett tag så kommer jag radera allihoppa & bara köra på min nya.
Även om den nya är lite mer avancerad för mig men jag tycker den även är lite bättre.
Så det här är min nya sida:

http://www.Leriksson.devote.se



5.


/      Dilba      /      Swingfly      /      Le Kid      /      Danny      /.

Sitter & kollar på melodifestivalen & detta är mina favoriter från första deltävlingen !
jag hoppas hoppas hoppas i alla fall att någon av dom kommer till finalen  (:


3.


(4-5 år gammal bild men har ju bildbrist!)

Jag har haft en lång & lite tråkig men ändå rolig dag idag. Började med prov & var väldigt trött. Fortsatte med ungefär 3 timmars lunch & alla drar iväg utan mig & äter fast jag sitter vid skåpen & väntar... Kul kul, vilka schysta klasskompisar.. Fast dom är ju snälla ändå bara lite svårt att förstå vissa..
Men skitsamma, Carro var snäll & frågade om jag skulle med. Efter det blev det matte & så kände man hur solen värmde genom fönstret, det var hur härligt som helst att känna det. Tumme upp för det !
fortsatte men idrott, det var nog höjdpunkten idag. Riktigt kul var det, speciellt sista uppgiften. Kul att sammarbeta men det är ju självklart att hälften av min klass inte ens är med i det eller hälften? snarare en fjärdedel är med i idrotten medans hälfen ser på & andra hälften inte ens är i skolan hahaha. Så underbart med en seriös & engagerad klass, så underbart!
Imorgon ska jag iallafall hem till min kusin & träffa mitt kusinbarn. Eller så blir det inget.. om hon inte svarar på mammas mobilsvar så. Jag som har jag pysslat ihop ett eget litet "välkommen till världen" till den lille, men jag är inte klar med den så får väl försöka fixa den imorgon om jag hinner? vad vet jag..


2.

Glad dag idag. Japp idag har jag varit glad. Kände verkligen att våren kom när man kände värmen från solen (:
Får blir en ful liten "fjortis-putar-med-munnen" bild. Är ganska bildlös, väntar bara på min lön så jag kan spara lite pengar till en lite bättre kamera än vad jag har just nu..




RSS 2.0