RÖSTA ?

Har suttit & gjort skor hur länge som helst, hahahahha.
Nu är det dags att få lite röster också tycker jag. Fast det är inte många som läser min blogg det vet jag.
Men det skulle va så suuuperkul att få röster iallafall :)

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=FPhXrsS0W11a3qVPKSgyPViPc3JoNGzQWWnBC59YuzymfH2naWbp#shoeGallery









jobba jobba jobba....

Det är så sjuuuukt tråkigt att jobba, fast jag har ganska slappt ändå. Men det är tur att man får lite lov i två veckor sen. Så man får vila ut & på lovet ska jag allt ta och bli lite brunare...
Är fortfarande en blekfis än så länge. Men man får väl nöja sig med det ?
Min mamma har även fixat ett sommarjobb till Andreas. Så jag är glad att han får det han behöver .. pengar, till ev. trummor? Som han så länge har tjatat att han vill ha    :)
Men jag har ingen nytta till mina pengar eftersom att jag inte ska ha dom till nånting... Eller jo en Thailands resa om 2 år. Fast det hinner man spara pengar till... Så jag antar att jag kommer shoppa upp pengarna som vanligt.     ;)



jag känner mig så hedrad!



vilken chock man fick när man öppnade mejlen när man kom hem idag...
Måste säga att det känns så underbart att man är klassad som fjortis......NOT !
Störda personer som inte har ett liv, sånna människor som jag stör mig riktigt rejält mycket på!


favoriterna på H&M



detta underbara överdelarna från H&M för en väldigt billig peng !
de linnet och cardiganet som jag ska försöka leta fram här hemma i affärerna,
om dom inte finns så bara måste mamsen beställa de!!



jag bara måste ha...



1.  Tröja från Åhléns, 199:-
2.  Plattång från OBHnordica/BjörnAxén, 495:-
3.  Bag-krok från Åhléns, 169:-
4.  Top från H&M, 79,50:-
5.  Pins från Guldfynd, 89,50:-
6.  Glatiatorskor (inte dom på bilden)
     från Skokanonen, 250:-

7.  Mobilsmycke från Guldfynd, 59,50:-
8.  Tröja från Cubus, 99:-
9.  Örhängen från Lindex, 39,50:-
10.  Chinos från Cubus, (vet ej pris än)
11.  Skor från H&M, 74,50:-
12.  Örhängen från Guldfynd, 79,50:-
13.  Spetslinne från H&M, 49,50:-
14.  Väska från Åhléns, 129:-
15.  Skärphängare från Åhléns, 70:-

allt detta är det första jag ska köpa av denna lön & då blir det de som står i fet text + chinosen (A)'


ny-gammal mobil

har tid över så då gör inte det någe speciellt att skriva lite kanske..
ska gå upp tidigt hela veckan.. och 3 veckor till. sen får man lov i 2 veckor, SEN börjar skolan. Det känns hemskt att sommarlovet har gått så fort ändå.. jag menar, jag har inte ens hunnit att sola & blivit brun?! kommer va en blekfis hela sommarn. Vilket jag är varje jävla år, fast jag blir brun jättelätt.... det irriterar mig!!!
Va på cubus och jobbade idag, på morronen då. Hittade ett par skitsnygga chinos för någe billig peng. Sen på lagret hittade jag en skitsnygg ''typ'' en stickad tröja, såg den dock inte i affären, men den ska jag nog fynda när jag får min lön på fredag. Woohooo shopping time!


Jag har även slarvat bort mitt comviq-kort. Så kan inte fylla på den nu när man även har fixat en bra mobil som fungerar.. Eller som min supersnälla mamma har fixat. En sony ericsson K660i , den duger att ha som slit & släng mobil iallafall. Till skillnad från min ömtåliga mobil ;)
Men första så ska jag fixa ett nytt batteri & batterilucka. För den är helt cepe & självklart måste jag beställa nytt sim-kort fast ska nog behålla mitt nummer ändå, eftersom att den var så lätt att komma ihåg !



vilken överraskning ...

Jag har gått upp jättetidigt idag faktiskt. Eller lite senare då eftersom att jag sov hos älskliningen som har flyttat in till stan nu. Så underbart & nära till mig oh allt, jag älskar det! & jag får nära till jobbet också dessutom (:
Men men jag stack till jobbet oh lovisa väntade utanför som vanligt. Känner mig hemsk när jag inte kommer i tid.. eller vi ska börja 6 men alltid bra att vara lite tidigare som hon är, men jag är så usel på att passa tider. Vi hade förskolan, brandstation & sen skulle vi precis börja i stillehuset (ett hus med massa olika företag i).. MEN då går brandlarmet, så vi går ut och tänker att det kanske brinner på riktigt ?! haha nej skämt oh sido.... Men jag trodde det eftersom att brankåren kom. Ja vad ska man säga, dom skämtade mest när dom såg att vi två stod utanför & sa någon kommentar och skrattade lite lätt. Kändes lite pinsamt eftersom vi precis hade varit där på brandstation, men det var rätt kul i alla fall åt satuationen ...






´Somrig byxdress





Äntligen fick jag den! Byxdressen som blev min. Köpte den i Mora & jag är så glad att jag verkligen fick den!
Har letat i stan men hittade ingen. Medans Mora som är så mycket mindre stad & ändå hade mer i affärerna, det är helt otroligt. Va verkligen suuuuperglad för att jag hittade den till slut ! :)
Nu fattas det bara att bli lite brun & ett par mörkbruna gladiatorskor som jag redan har hittat. Så nu ska man bara vänta på lönen ;)


2 veckor senare....

Ja jag är tydligen spersuperdålig på att uppdatera. Men jag måste säga att jag är trött på att sitta vid datorn när det är så härligt varmt ute! Dessutom har jag även jobbat hela förra veckan & veckan innan det också. Jag kan väl inte direkt tycka att det är ett roligt jobb heller men vad gör man inte för pengar? Dessutom är jag ju inte så jävligt petnoga av mig så det passar ju väl mig, verkligen... städjobb. HAHAHAHAH!!!!
Men jag jobba där förra året och då tjäna man ju ganska bra så, & hon som är chef över hela stället.. ja hennes brorsdotter får man ju jobba med också, så lite mer noga får man väl va oh städa då (:
Idag är det inge fint väder, eller det var inte det imorse men nu börjar det klarna upp sig. Så jag börjar fundera om jag ska ringa någon som kanske vill ta en sväng till stan ?


RSS 2.0