Äntligen hemma

Jag är helt slut efter en hel helg uppe i Dalarna. Hängde ju med älsklingen Andreas & hans familj till Mora, sov i en liten mysig stuga & hade det bara allmänt mysig en hel helg. Åkte till några ställen också, men det var inte många. Han köpa lite saker. Ska ta lite kort på det sen och lägga upp. Även några bilder från Mora såklart !
Men nu måste jag sova eftersom att jag har fått jobb lite tidigare än när jag skulle ha börjat egetnligen, så jag börjar jobba imorgon. Tror jag kommer va ganska sliten men vad spelar det för roll när man för lön som man kan ha användning för senare till shopping osv  (:




en dag kvar

Nu är det inte långt kvar nej.. Imorgon så hänger jag med Andreas & hans familj till Dalarna. Hoppas det kommer bli kul bara, ska tydligen sova på någon campingplats. Ska nog köpa en liten "sovenir" till familjen kanske.. Det är bara jag som köper sånt så jag är väl lite udda till skillnad från resten av familjen.
Idag ska jag ta med det allra sista att packa ner. Ska även iväg och köpa lite saker också, som shampo/balsam & ballerina strumpor. Sen måste jag även köpa Fridas sommartidning & veckorevyn så jag har lite att göra på vägen dit !
Men första så ska jag duscha & sen så drar jag iväg, ska ner till stan & träffa Wicky också. Hon ska få sin present sen tar vi bussen hem, om inte älskling ska övningköra förståss.


Tråkigt ....

så laggar upp ett collage till ;)

 

Väska - Lindex

Skor - H&M

Klänning - H&M

 


Stuuuudeent


Var & kollade på 'kusins' studenten idag. Det var riktigt kul faktiskt, jag längtar tills jag får ta studenten. Ska nog köpa massa saker till mig själv som man hänger runt halsen då, hahahahha.      Lägger upp några bilder under dagen då Tim festar loss litegrann (:



syskonskaran här dåra. Hanna, Tim & Angelika :)


såg ett snyggt skynde med texten  "Jävliga som få, fick 2 lärare att AVGÅ"   hahaahhah.

och här kommer han på flaket & det syns not att det är han allt, hahh


& nykter var han då också ....eller ?





_________________________________________________________________________________________

Orkar inte lägga upp alla bilder, men det blev några i alla fall. Så nu blir det att sova medans dom festar på, på balkongen bredvid. Det kommer höras hela natten så jag räknar nog inte med att sova inatt nej. Lyssnar nog på vad dom skriker istället kanske, hahahha..


Nya naglar



Dom nya naglarna är på, inköpta från Åhléns. Men de var det sista paketet som jag såg så då passa jag på att köpa den. Är riktigt nöjd också, använde dom aldrig på skolavslutningen eftersom att jag hade så brottom med allting. Var inte ens uppklädd till det. Jag orkade inte bry mig om nån avslutning just då. Men idag är det studentfirande överallt så då ska man till kusins skola och kolla när han springer ut. 28 pers som ska ut, det kommer inte se stort ut men helt klart kommer det nog att va kul för honom !


Dom har krympt !



Mina favorit jeans har krympt i tvätten... Eller snarare i torktumlaren, så nu kommer jag gråta hela kvällen !
Men det har ju även varit skolavslutning idag & klassen sjöng för mig så, eftersom att jag inte var i skolan igår. Sen så fick man höra Sofie sjunga i aulan, hon var jätteduktig! Gick även en liten stund på stan med Malin & älsklingen. Så det blev tummet upp idag, helt klart.


17 år idag !

Idag var det min dag & jag måste erkänna att det har varit en av dom bästa födelsedagarna som jag har haft!
Var ledig från skolan, så jag gick iväg och klippte mig hos en frisör för första gången i mitt liv.
Lite nervöst i början men jag blev nöjd ändå, helt klart.




Presenter av familjen som jag fått i förskott & sen kommer det även lite i efterskott (som är beställt via internet).
jacka, usb-minne, foppatofflor, klänning (till skolavslutning men den kommer inte förs nästa vecka), hårddisk, hårinpackning, mammas väska som hon beställde (som jag fick sen..), rosa armbandsklocka & en hel del godis.


Mina kusiner var även här idag & jag fick en "Kvist-med-ljus-och-pärlor" prydnads sak & en blomma av dom + en trisslott.


Sen så fick jag självklart rosor, ett grönt vinglas (full med geisha och en ros i) & ett halsband av min favorit älskling!



Passar nudelälskare som mig


-->  http://www.perpetualkid.com/ceramic-noodle-cup.aspx  <---
Haha jag har blivit så besatt av denna nudelburkshållare. Den är i min smak så det inte är sant.
Nu vill jag bara att någon skulle vilja köpa en sån åt mig så jag kan ha med mig nudlar vart jag än går ...


"60års kalas"

Vart ska jag börja? det finns så mycket jag vill skriva just nu.
Kan nog börja med i torsdags, det var musikal. Den var helt fantastiskt bra om jag får säga det själv! Men det vart lite falska toner här och där när dom skulle va lite .. ja vad man nu säger.. typ nånting i alla fall.
I fredags skulle det ha blivit en liten utekväll och äta middag med Andreas familj men det vart inte så, istället åt vi kycklingsallad hemma hos dom. Men det var lika mysigt det med.
Idag så var jag kvar hos Andreas en liten stund, sen kom mammsi & pappsi oh hämtade mig hos älsk då. Vi åkte vidare mot Vrena, gick över till grannen som fyller 60 imorgon men vi firade henne idag. Det vart smörgåstårta (och jag som inte gillar räkor blev ju klart besviken, men den va riktigt god när man peta bort räkorna). Det blev en bra stund där. Men sen satte jag igång att föra över alla min bilder och all min musik från pappas data där ute till min hårddisk & nu vet jag varför jag tyckte det var så förbannat lite bilder på min data.... Alla bilder var ju kvar där ute. Shit det var jättemycket bilder som jag inte ens kommer ihåg. Men nu, nu har jag dom & dom ska klart läggas upp på någon sida som jag har, vet bara inte vilken...
Nu ska jag kila, ska ringa till min lilla älskling en stund och sen ska jag sova. Är så otroligt trött efter den här dagen.


Jag har fullt upp!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Min lilla älskling sov här inatt, så jag fick gå upp tidigt fast jag började 12 idag. Men vad gör man inte för att han vill kolla på skräckfilm innan vi ska sova? ... hatar det, men jag fick lida mig igenom det.
Hade redovisning i bild och det gick hur bra som helst. Det var dock den enda lektionen jag hade på hela dagen så jag cyklade hem & sen blev man hämtad av älskling och vi åkte ner till hamnen. Där var vi med Martin, Linda, Lukas och någon mer. Köpte en glass men den var inte god tyckte jag, uuscch.
Sen har jag fullt upp från imorgon tills på lördag. Det kommer blir riktigt kul & jag längtar redan och på onsdag ska jag på stan och göra en makeover... typ. Jag kommer iallafall göra det hos en riktig ****** den här gången. Dessutom så var det min mamma som övertalade mig att göra det, så de kommer bli en överaskning för många, tro mig!


RSS 2.0