ingen framtid att ha det på CV:et ?

Nu tänkte jag ta tag i detta om mitt individuella val.
Hade ju ett val att göra för ett halvår sen, då valde jag nämligen Körkortsteori (det är ju precis som det låter, körkortsteori i skolan istället för på bilskola) men nu fick jag reda på att det var alldeles för fullt i den gruppen så jag kom inte in & nu måste jag välja ett annat. Fick gå till nån tant igår & prata om valet, så jag valde Fackteckning (när man ritar & skissar kläder, som design fast kläddesign). MEN då är det ingen som har valt det för annars skulle det bara vara jag i den gruppen så då skulle man inte få hamna på den heller. Så i mitt fall så måste jag välja mellan :
Psykologi - det låter ju sååå kul, not. Kommer bli psykad själv av att gå där!
Svenska stöd - för att lära sig att prata inför en grupp, men jaaa verkligen toppen. Det första jag väljer såklart. Jag kan redan prata inför en hel grupp!
Idrott dans - verkligen någe jag tänker göra, dansa med en främlig? & samba dessutom, nej tack!

... shiiiiit, alltså är det inte meningen att man ska få en kurs som man verkligen VILL ha? Liksom båda mina val som jag ville ha fick jag inte, då vill jag inte heller ha några andra kurser att läsa.
Jag menar, eftersom att jag nu vill ha körkortsteori påverkar ju inte min framtid, eller jo på ett sätt. Jag lär mig ju trafikregler & det blir väl lite lättare att göra teorin på körskolan sen.
Men eftersom jag inte nu inte får kläddesignen heller kan ju faktiskt påverka lite, på CV:et skriver man ju faktiskt vad man har för utbildning & vilka kurser man har läst på IV-val? Om jag nu ska gå till en arbetsgivare på någon klädaffärs-grejs-tjosan eller någe & lämna mitt CV & så står det inte att jag har läst idrott/dans och inte kläddesign... Ja då tackar dom ju faktiskt nej till mig. Vad är det för vits med att inte få det man vill läsa då? Inte för att det kanske är så i verkliga livet, men det finns en viss likhet i det hela.

Alltså IV-valet som man inte får = ingen bra framtid om man inte har det på CV:et eller?
Jag blir så arg när man inte får någe av det man åtminstode vill läsa för sin egna framtids skull. Detta kommer nog bli dagens tummen ner !

Fast vem vet, det kanske är så att det
är någon som sitter bakom alla pappren
& bestämmer att jag inte ska ha någon
framtid alls ?







har lite tid över ...

så då passar jag på att lägga upp ett höst collage, med hääärliga höstfärger eller?   (;

mörk jeansjacka med lite ljusare jeans som har insytt mönster & ett ljust linne, med samma färg som kängorna (fast lite mörkare).
En färgglad armbandsklocka & silverhalsband med smycke. En höstfärgad halsduk & en svart väska... Kanske ett par solbrillor om solen skulle komma fram också ?

Va så länge sen jag gjorde collaget så har ingen aning om kläderna finns kvar där jag hittade dom, har ju inte laggt upp allt som jag satt & gjorde för ett halvår sen.... Blir ju faktiskt så när man är fullt upp i att bara göra collage, men skitsamma.


Formgivning, min favorit



eller inte..... Har supertråkigt, hatar i stort sett formgivning. Sen är det även fisk till lunch yammi !
Sitter just nu och skriver i min "dagbok". Skriver i den faktiskt varje dag men på bloggen så behövs det aldrig eftersom jag har så otrooooligt många läsare, hahahahha eller inte!
Nej tillbaka till skolan, vi tjejer funderar på att dra till pizzerian och käka någe där, fan så mycket gooooodare. Fast man blir jävligt fetare. Så man kanske ska beställa ett gymkort snart så man tappar några kilon, det lär ju behövas när man måste käka pizza när dom inte vill käka i skolan? Fast det är ju faktiskt godare... Men jag funderar mer på att köpa en macka i kiosken, det borde nog mätta mig.


ska snart till bion



Just precis, för att se på Toy story 3. Sitter nämligen och kollar på 2an just nu för att komma ihåg filmen och blablabal. Det är andreas som vill kolla på den så man måste ju ställa upp. Vill egetnligen kolla på Bröderna Karlsson men jag kanske ska gå med någon annan på den?
(har nu sett filmen och det vart 4 av 5 taosterst, hahaha)

Igår var jag även i Sthlm, på en thaifest. Det var väl kul men den är faktiskt tråkig i längden tycker jag. Tror nog Andreas också tyckte det men aja, nu måste jag ändå göra iordning mig. Seeeyaa !


har håltimme ...

... så jag lägger upp en bild på mitt schema, visst jag gillar den och den är ganska soft tycker jag. Men jag tycker det är otroligt tråkigt med håltimmar. Men nu så börjar mitt IV-vals lektion med datadesign. Såååå spännande att jag är så jävla nervös inför lektionen, usch. Aja jag skriver nog mer på min blogg senare ikväll  :)




fördröjer tiden lite...

....med lite onödig fakta om mig & andreas kanske ?




vad heter ni? : andreas och linda.
hur träffades ni? : det var en ren slump.
hur länge har ni varit tillsammans? : 10 månader
förlovade? : nej, lite för tidigt för sånt kanske ?
bor ni ihop? : nej, men jag sover väldigt ofta hos honom :)
har ni barn? : öhh, nej
har båda körkort? : nepp.
kommer du ihåg er första kyss? : klart jag gör!
vem sa "jag älskar dig" först? : andreas, som är så snygg ! 
vem är äldst? : andreas.
vem fyller först på året? : andreas ;o
vem sjunger bäst? : hahaha jag tror inte någon av oss kan sjunga alls.
håller ni i handen på stan? : klart
kände ni varann innan ni blev ihop? : inte direkt.
vad har ni gemensamt? : ganska mycket faktiskt
blev du kär i första ögonkastet? : nej.
har ni någon speciell låt? : Gasolin - This is my life.
har ni gråtit i varandras armar? : ja
har ni varit utomlands tillammans? : neej
vilket är ert bästa minne? : dan när vi blev tillsammans såklart
vad gör ni en vanlig vardagskväll? : eftersom det är skola nu så pratar vi i telefon varje kväll
ger ni alltid varandra en puss när ni ses? : klart som f-n, jag skäms ju inte för han ?
bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? : neeeej, neevvaahh!
blir du lätt svartsjuk? : nej
brukar ni bråka? : neej, men brukar förstöra hans sudokun, hhah <3
ringer eller SMS:ar ni mest? : både och.
vilken är hans finaste kroppsdel : rumpan, magen, munen och ögonen, hah
brukar nån av er prata i sömnen? : han gör det och han är söt när han gör det  ;)



skolan är igång på riktigt


                          skrivblock åhléns 49:-                             //                         skolalmenacka bokia 139:-

Igår fick man bara träffa ettorna och gå igenom schemat och så & idag fick man ha sina första lektioner. Det känns skönt att skolan äntligen är igång, fast det känns fortfarande som att man går kvar i ettan. Helt sjukt men men man måste nog gå ett par veckor innan man känner sig ett år äldre.
Shoppade även in en ny skol-almenacka, en rosa och fin. Även ett nytt skrivblock med barbapapa på, tyckte faktiskt att den passa mig eftersom dom ser så estetiska ut och själv är jag en estetare så why not liksom?


'sko'ppaholic




Gick på stan idag & shoppade lite skor, jag vet att både mamma & andreas kommer bli lite småsura på mig för att jag köper så mycket skor hela tiden, hehe. Men vad gör det? Det är mina pengar så jag får göra vad jag vill !
Ska köpa ett par stövlar tills vintern också. Försöker även spara pengar till en cykel men den får jag köpa senare för just nu så lånar jag mammas cykel tills hon ska ha tillbaka den i vinter. Så jag har lååååång tid på mig att spara till en egen, vilket är bra. Vill dessutom ha en vit cykel. Jag är väldigt petig när det gäller färger och sånt, men jag blir inte nöjd annars. Skulle va skitsnyggt med en babyrosa cykel men vart hittar man en sån??... Nääe så det får bli en vit om jag hittar en.  (:


otroligt trött


Skolan börjar om typ 12 timmar och jag känner hur jag kommer faila skolstarten. Är så otroligt trött så jag kommer komma försent varje dag. Det är jag säker på i alla fall ..
Men jag får se hur det kommer att gå. Har checkat in det nya schemat, det ser ganska okej ut faktiskt. Får hoppas på långa sovmorgon på fredagarna (;

vårrullar på G


snart kommer min kusin hit och ska hjälpa mig med att rulla vårrullar. Ska bli toppen!
har även fått ett myggbett på fingret?! hur f-n lyckas man?????  (;


en liten minishopping med stora varor !

Idag hängde jag med mamma till elgiganten, köpte en tvättmaskin och torktumlare. Så nu slipper man springa upp och ner med all tvätt till tvättstugan. Fyyyyy vad skönt !
Får bara hoppas på att min kära bror också kommer tvätta själv? Han som alltid springer iväg när det är dags med tvätten så man får göra allt åt honom... 20 bast snart och inte gör nånting själv... ajabajja !





tråkar ..

så passar väl på att lägga in en litet collage men någe snygg stil sisådär .. (:


leggins m. dragkjedja // H&M, 149 :-
skor // have2have.se, 498:-
väska // åhléns, 199:-


nu är den väckt !

woho, typ den första egobilden på länge? osminkad är man också..
(har på mig tröjan som jag gjorde i 8:an också, så sjuuuukt ful! hahah)

just nu så sitter jag & väntar på att min Andreas ska sluta jobbet så han kan skjutsa ut mig till Vrena och shecka läget. Får se om pappsen är där också, ska hämta några grejer också som jag har där.
sitter vid min lilla mac också, kanske syns? men jag fattar mig inte på den, orkar inte fixa i ordning allt heller i olika mappar och blablabla... usch det är så hemsk tråkigt !
känner också att magen kurrar, men funderar på vad jag ska laga för något? lite ris med stekt ägg går nog & snabbt!   (:

sko favoriterna



mina top 4 favoriter från H&M, funderar på dom svarta?  Men kom på att jag redan har ett par leoparnliknande.... 
Men vad gör det med ett par till ?   (;



dags att vakna .

jag tror jag måste väcka min lilla macbook till liv, den har ju sovit hela sommarn och snart kommer väskan till den. Jag verkligen längtar tills jag får den så jag får se vilken färg det blev också.
Jag ska nog börja användadatan lite nu innan skolan börjar också, skulle ju va lite pinsamt om rektorn frågar hur många som INTE har använt den och bara jag räcker upp handen... lite muppat kanske ?
Måste även lägga ut lite mer bilder på mig också kanske? känns lite naket just nu. Men det får jag nog stå ut med några veckor till, jag gillar ju som sagt inte att lägga ut bilder på mig. Tar aldrig egobilder längre, men nångång så måste man ju fjanta sig lite & visa det också!  (:


blå vs. rosa ?



men jag vet inte vilken färg jag vill ha bara ?
jag gillar den blå färgen & jag älskar den rosa. Men kan ändå inte bestämma så jag lät pappa bestämma.. så jag får se vilken det blir !  (:




en god middag !

En otroligt lång dag tycker jag, har inte gjort ett dugg vettigt... Sovit för det mesta och tänkte gå ner och kolla på marknaden en liten stund men det blev aldrig av. Men min lilla älskling gjorde maten idag, det va riktig gott! kycklingsoppa med nudlar, hällde ner massor med chilli också & det vart "prima magima från ljusblåa himmelstan".
får nog låta honom göra massor med mat efter detta :)


karneval ... nej festivaldagar* !




Nu är det fullt med fastivaldagar hela helgen, så jag har passat på att köpa en jättefin tjocktröja/jacka från ett av stånden. Lägger upp en bild lite senare. (även en på en klänning & tröja som kommer från Cubus). Men om en stund så ska jag ner igen, men då ska man åka lite tivoli. Måste ju passa på när man bara har det 1 gång om året i den här staden.
Det hette ju tidigare karneval men byttes ut till festivaldagar, la märke till det för några dagar sen. Fast karneval är det ju inte så kan ju förstå varför dom bytte namn på de. Fast nu måste jag duscha & cykla ner till stan och träffa malin & tim, kanske wicky också får se vad som händer i den här roliga staden, har blivit varnad för att NN kommer men jag ska försöka gå hem tidigt så det inte blir bråk !  (:


Jag är hemsk !

kom försent till jobbet idag och jag har kommit försent ganska många gånger & nu känner jag mig jätte hemsk !
Ussch, det får bara inte bli så varje gång. Fast jag har bara 3 dagar kvar, MEN jag måste skärpa mig ändå...
Hon som jag jobbar med kanske är riktigt sur på mig.... får nog bjuda henne på någe gott imorgon, en pizza kanske?



lite efter men ändå ..



Glömde skriva förra veckan att jag var på & kollade på BIO(premiär) med Andreas, Lukas & Oliver !
Kollade på Inception, i början fattade jag ingenting men i mitten av filmen fatta jag vad den handlade om i alla fall... Men i slutet så fatta jag ingenting igen. Man måste helt enkelt ha hjärna för att kolla på denna film. Men jag tyckte att den var riktigt bra ändå måste jag säga !
Men om man är jävligt trögfattad som jag, som inte läser vad den handlar om istället för att bara sätta sig i stolen och börja kolla... Ja då får man nog skylla sig själv helt enkelt.
Men jag rankar nog en 4:a av 5 på filmen trotts allt   (;


JC.se .. min nya drogsida !

Har blivit så inne att jag sitter med detta varje dag, hahahah

www.JC.se
    jag gör mina egna modeller, med den stil jag faktiskt skulle vilja ha.. men har inte råd att köpa så mycket på en gång.. hah





uppdatera lite ..

Nu var det länge sen jag skrev känns det som, kanske några dagar sen bara men vad gör det...
Har lagt in bilderna på datan från när jag var i Dalarna. Riktigt härligt att glutta på dom lite då och då!
Vill nästan tillbaka dit en vecka till, så underbart det var där.
Kommer lägga upp dom på en uppdatering från när jag skrev då !
Nu i helgen gick jag runt lite på stan och var även på Malmamarknaden, va aldrig där förra året så iår blev det de.
Har hittat världens underbaraste väska på H&M som andreas till och med sa nej till att köpa!
Så det blev ingen, men ska gå dit och köpa den när han inte ser sen ändå !


Skor & leggins/strumpbyxa från H&M

Cardigan & tunika från Cubus

Halsband med namn & stjärntecken från Marknaden

Väska från Marknaden,
för bara 100 kronor!!!!

solbrillor från Cubus   &   BH från H&M


& detta vill jag ha...

Väska från H&M, den som jag inte fick köpa men ska nog görat i smyg ändå  (;
Skor från DinSko, ska nog köpa ett par från skokanonen istället (ett par skitsnygga)..


RSS 2.0